zaterdag 25 november

Music in Blue

Op zaterdagavond 25 november vindt in de Bongerd de tweede editie van Music in Blue, het promsconcert voor en door de jeugd van Son en Breugel, plaats. Van PHEV zullen maar liefst 4 orkesten deelnemen. De Opleidingsharmonie, het Samenspeelorkest, de Malletgroep en de Jeugdslagwerkgroep spelen veel nieuw en modern repertoir. Naast enkele eigen nummers zullen deze orkesten, aangevuld met een combo, in totaal zes lokale zangers en zangeressen muzikaal begeleiden. Bekende namen als Esmee Kneppers en Tijn Luijben, maar ook ander lokaal zangtalent als Evelien Slegers, Laura Dolmans, Lisa Verkuijlen en Mischa de Gooijer. Zo belooft ook deze editie van Music in Blue een grandioos concert te worden. Kaartjes kosten € 7,50 (allen zitplaatsen) en zijn te koop bij Schoenmakerij en Lederwaren Albert Boudewijns en Cafetaria Spierings. Foyer de Bongerd open vanaf 18.00. Na afloop concert Afterparty in Feestcafe de Bongerd! Meer over Music in Blue en de deelnemers op www.phev.nl/musicinblue en op de facebookpagina van PHEV.

USA-Canada Reisbeurs

Maak kennis met alle geweldige mogelijkheden die Canada en de USA u bieden! Zaterdag 25 november staat Effting Reizen op de USA & Canada reisbeurs. In Golden Tulip Jagershorst in Leende staan zij, samen met andere reisorganisaties, van 10.00 uur tot 17.00 uur klaar om u te ontvangen. Effting Reizen presenteert die dag: 11.20-11.45 New York & Washington 13.05-13.30 Zuidwest USA U kunt zich inschrijven op de website www.usacanadareisbeurs.nl. Als u relatiecode 'GAST Effting Reizen' invult, dan ontvangt u bij de kassa een korting op de entreeprijs. U betaalt dan € 2,50- i.p.v. € 7,50 per persoon. Indien u vervolgens een USA en/of Canada reis bij Effting Reizen boekt brengen zij de entreeprijs in mindering op uw reissom. Zij zien u graag op zaterdag 25 november in Jagershorst.

zondag 26 november tot zondag 26 november

Speelgoed & Kinderkledingbeurs

Cv de Dommelsoppers organiseert zondag 26 november een speelgoed & kinderkledingbeurs in gebouw Oase Dommelstraat 10A te Son. Er zal van alles te vinden zijn op het gebied van tweedehands kinderspullen. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 15.00 uur en de entree bedraagt €1,50 per persoon. Voor meer informatie: dommelsoppers.secretariaat@gmail.com. De Oase is te bereiken via de parkeerplaats achter de toren in het centrum van Son.

Edelsmeedkunstenaars bij galerie `t Kunsthuys

De Zuid Nederlandse Edelsmeedkunstenaars, een veelzijdige, groep ambachtelijk geschoolde vakmensen met grote liefde voor het edelmetaal, exposeren bij galerie `t Kunsthuys gevestigd op Park Historia aan de Sonseweg 39 in Best. Geniet van de getoonde werken, met bezieling en liefde gemaakt. De opening is zondag 26 november van 13.00 - 17.00 uur.

Super Kienen in het Vestzaktheater

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. Hoofdprijs € 350.00 Geluksgetal €350,- Zondag 26 november Vestzaktheater kerkstraat 2 Son en Breugel Zaal open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur

zondag 3 december

Lazy Sonnie Afternoon

Akoestisch live-podium in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie. Met op 3 december Guy Verlinde, vette pakkende blues uit Vlaanderen op slide gitaar en mondharmonica. Supportact Esmee Kneppers onder begeleiding van Tijn Luijben