Afbeelding
Foto:

Eerste editie Kinderkermis
Gasthuishoeve Sint Oedenrode in kerstsfeer

De weken rondom kerst en de jaarwisseling staan in het teken van gezelligheid, samenzijn en eten. Heel veel eten. Maar wat zou deze periode nu helemaal compleet maken? Precies, een kermis!

Van 23 december tot en met 7 januari vindt de eerste editie van 'Kinderkermis Gasthuishoeve' plaats in Rooi. De Gasthuishoeve maakt in de kerstvakantie plaats voor de zweefmolen, een bungee katapult en een suikerspinkraam. Dit is nog maar een kleine greep uit de attracties die op deze indoor-kermis verschijnen.

De Gasthuishoeve beschikt over een horecagelegenheid en dat maakt de kermis een mooi uitstapje voor het hele gezin. "Er zijn best wel wat mensen die zeggen dat er in de winter niet zo veel te beleven is. Veel evenementen vinden in de zomermaanden plaats en de kinderspeelpaleizen in de regio hebben de kinderen inmiddels wel gezien. Het is tijd voor wat nieuws en aangezien wij de ruimte hebben, lijkt een overdekte kermis wel op zijn plaats."

Kinderen kunnen zich tijdens de kerstvakantie van 11:00 uur tot 19:00 uur vermaken op Kinderkermis Gasthuishoeve. De entree bedraagt voor kinderen van twee t/m twaalf jaar €7,50 per dag. Met een strippenkaart van €15,- inclusief entree zijn de kinderen ook voorzien van eten en drinken. Eerste Kerstdag is de kermis gesloten.


Elvis muziek in zaal Prinsenhof te Best

Een avond met veel Elvis muziek in zaal Prinsenhof te Best op zaterdag 9 december met The Explosion Rockets.

Als er één band is die de sound van The King Elvis Presley het beste kan vertolken is het wel de Brabantse formatie The Explosion Rockets. Zij zijn niet voor niets door o.a. het popblad The Jubop, maar ook door de Rockabilly Livestyle Magazine en vele Elvis Presley fanclubs van Nederland uitgeroepen tot beste Rock 'n' Rollband van Nederland.
Zanger Ruud Kuijpers heeft de stem van Elvis, maar ook de band weet de Elvis-sound van toen perfect origineel neer te zetten. De nummers klinken precies zoals u ze nog kent van vroeger. Geen fratsen er omheen of er een eigen soundje maken van de originele nummers. Nee, de nummers spelen zoals het vroeger op de plaat is gezet. Puur en herkenbaar.

Moeiteloos spelen The Explosion Rockets de ene klassieker van Elvis na de andere. Ook de mooie "B"-kantjes worden niet vergeten. Niet alleen de ruige rock 'n' rollnummers, maar ook de prachtige ballades zoals "I Can't Help Falling In Love" of "One Night" staan op het programma op 9 december. Nummers die door de hele zaal uit volle borst zullen worden meegezongen.

Naast een groot aantal Elvis nummers staan ook nummers van de andere tijdgenoten , zoals Jerry L. Lewis, Cliff Richard en Buddy Holly op het repertoire. Natuurlijk worden de liefhebbers van instrumentale gitaarmuziek van o.a. The Shadows en Spotniks niet vergeten.

Een avond met heel veel muziek van de enige echte King of Rock 'n' Roll Elvis Presley.

De zaal van Prinsenhof aan de Hoofdstraat 43 in Best gaat zaterdagavond open om 19.30 uur. De band begint om 20.30 uur te spelen. Het optreden duurt tot 00.30 uur.
Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, kom dan op tijd.
Kaarten in de voorverkoop kosten € 8,00. Aan de zaal, mits nog voorhanden, € 10,00.
Even bellen voor kaarten Tel. 06-45 92 85 86 (Thom Sens) of tel. nr. 0499-371822 (Martijn de Poorter van Prinsenhof)

Foto: The Explosion Rockets spelen nummers van de "King of Rock 'n' Roll" Elvis Presley.

Meer info op www.explosionrockets.nl


Explosion Rockets in Prinsenhof Best