zaterdag 9 december

Stropdas zuipen

Na het succes van de eerste editie stropdas zuipen. inschrijven vanaf nu aan de bar. kosten € 15,= p.p Dit is onbeperkt bier drinken tijdens het spel, zolang je in de race blijft. Winnaar wint een doos Flugel, inschrijfgeld terug en eeuwige roem.
't Hart van Son Nieuwstraat 25 Son en Breugel

tot zaterdag 9 december

Cruisedag

Zaterdag 9 december organiseert Effting Reizen een informatiedag over cruises. Laat u op deze dag informeren en inspireren over een cruisevakantie. Effting Reizen verzorgt om 10.00 uur en 14.00 uur een cruise presentatie. Info: www.effting.nl Aanmelden: info@effting.nl o.v.v. aantal personen en presentatietijd Locatie: Effting Reizen, Elzentlaan 139, Eindhoven. Toegang is gratis.

Benefiet Dorpsconcert Harmonie

Op zaterdag 9 december verzorgt Harmonie Pro Honore et Virtute een benefiet Dorpsconcert. De toegang is gratis en uw vrijwillige donatie is bestemd voor Dagvoorziening de SteenUijl in Breugel. Tijdens het concert treden de Malletgroep en het Harmonie-orkest voor u op. Vestzaktheater kerkstraat 2 Son en Breugel. Aanvang 20.15. Aanvang 20.15.

zondag 10 december

Concert Op Weg naar Kerst

Op zondagmiddag 10 december verzorgt kamerkoor Quodlibet onder leiding van Manon de Wit samen met Véronique van den Engh (organist van de Kathedrale Basiliek van Sint-Jan te 's Hertogenbosch) een kerstconcert, waarbij Cathérine Witvliet passende eigen gedichten zal voordragen. Het concert vindt plaats in de Sint Genovevakerk in Breugel en begint om 15.00 uur. De toegang is gratis.

Kienen in het Vestzaktheater

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. Hoofdprijs € 250.00 Geluksgetal €100,- Zondag 10 december. Heeft U al entree kaartjes voor de KERST-SUPER-kien Vestzaktheater Kerkstraat 2 Son en Breugel Zaal open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur

maandag 11 december

Arbeidsmarkt en toekomst in Son en Breugel.

Op maandag 11 december organiseert CoachCafé een inloop over: Arbeidsmarkt en toekomst in Son en Breugel.
Hier kunnen wij u informeren over de mogelijkheden, dat u als inwoner van Son en Breugel kunt zien wat voor vacatures er zijn in onze gemeente en Ekkersrijt voor zowel deeltijdbanen, vaste contracten en voor zelfstandigen. Maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur Braecklant, Amerikalaan 2 Son. Kijk ook eens op: www.sonenbreugelverbindt.nl/web/coachcafe/home

donderdag 14 december tot donderdag 14 december

Pubkwis nieuwe stijl

Gezellige pubkwis. max 5 deelnemers per groep. Inschrijven vanaf 20.00 uur € 3,- p.p
't Hart van Son Nieuwstraat 25 Son en Breugel

zaterdag 16 december

Kerstshow 'De Kerstman draait door'

Op zaterdag 16 december aanstaande treedt het koor Groep '78 zingt! op met zijn nieuwe show "De Kerstman draait door". In dit muzikale verhaal is Groep '78 zingt! uitgenodigd in de studio van "De talkshow met koor", waar niemand minder dan de Kerstman de eregast is. Als de verbinding met de arrenslee echter wegvalt, verandert de studio in een waar crisiscentrum, waar live verslag wordt gedaan van de ontwikkelingen. Hopelijk komt alles, mede dankzij de muzikale omlijsting van Groep '78 zingt!, toch nog goed! Wij nodigen u van harte uit om naar 'de Kerstman draait door' te komen kijken en luisteren. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis. Datum: 16 december 2017 Aanvang: 19.45 uur Plaats: Boerderij Breugel, Leeuwstraat 2, Son en Breugel De veelzijdige Eindhovense zangvereniging zoekt nog leden. Meer informatie is te vinden op www.groep78zingt.nl.

zondag 17 december

Wild Toepen in "T Hart van Son

Zondag 17 december Wild Toepen in "t Hart van Son aanvang 14.00 uur. Inschrijven vanaf nu aan de bar.
't Hart van Son Nieuwstraat 25 Son en Breugel

Ons dorp zingt (toch) Kerst

Ons Dorp Zingt Kerst. Dat is de naam van het concert dat op zondagmiddag 17 december plaatsvindt in de grote zaal van Café-Restaurant De Zwaan. Drie koren uit ons dorp geven daar acte de présence: Sons Kamerkoor, Sons Musical en Operettekoor en Sincère, Dit concert is een vervolg op het jaarlijkse VolksKerstConcert in de Petrus' Bandenkerk. De entree is gratis. Omdat er voor deze middag natuurlijk wel kosten worden gemaakt, stelt de organisatie een ruimhartige bijdrage van de aanwezigen bijzonder op prijs. Aanvang: 14.30 uur. Zaal open: 14.00 uur.

zondag 17 december

'An A Capella Christmas' in La Sonnerie

Op zondag 17 december brengt Vocalgroup Just Us een sfeervol kerstconcert in de Kapelzaal van La Sonnerie. Just Us is bekend in de regio als een semi-professionele a capella vocalgroup met een breed repertoire, gebracht met persoonlijke presentaties en een vleugje humor. Tijdens het kerstconcert brengen zij een mix van christmassongs in een verrassend close-harmony jasje en pareltjes uit hun reguliere programma. Wilt u in de ultieme kerstsfeer raken? Kom dan op 17 december naar Just Us bij La Sonnerie, aanvang 15.30 uur. De toegang is gratis! U bepaalt zelf wat u het waard vindt door een bedrag te geven in de collectezak die rond zal gaan.