Afbeelding
Foto:

Midwinteravond in Kerstsfeer op de Boerderij

Liefde is al wat er is… Op zaterdag 23 december organiseert de Boerderij in samenwerking met Plein Public een bijzondere avond die in het teken staat van de afsluiting van het jubileumjaar van de Boerderij in 2017.

De start van deze Midwinteravond in Kerstsfeer is al om 19.30 uur. We bieden u dan in een sfeervol aangeklede omgeving gratis warme gluhwein en chocomelk met wat lekkers. Zangkoor 't Zingt treedt op met een repertoire dat zij speciaal voor deze kerstavond hebben samengesteld.
Deze avond wordt daarna opgeluisterd door een optreden van Annelies Hilgerdenaar, Aris Weel en Pie Conijn. Bekende lokale artiesten die op ons verzoek een speciaal programma hebben samengesteld waarin het magische van Kerst wordt benadrukt in hun songs met als thema 'Liefde is al wat er is'.

Programma:
19.30- 20.30 uur 'Gezellig samenzijn in Kerstsfeer met optreden van Zangkoor t Zingt, gratis gluhwein, warme chocomel en wat lekkers. Lekker meezingen of genieten van muziek en elkaar in magische kerstsfeer. Indien het weer het toelaat, vindt dit plaats buiten voor de Boerderij
20.30 – 22.30 uur Optreden van lokale artiesten Annelies Hilgerdenaar, Aris Weel en Pie Conijn met songs in het thema 'Liefde is al wat er is'.

Deze sfeervolle avond is een mooie onderbreking van een lang kerstweekend en wordt u aangeboden door de Boerderij en Plein Public. Zorg dat je dit niet mist. Iedereen is van harte welkom!


Vraag zoekt antwoord
bedankt donateurs

Wij willen iedereen hartelijk danken voor het vertrouwen in ons en de ontvangen donaties te weten €1.580,= waardoor wij de al gemaakte juridische kosten hebben kunnen betalen.
Conform de regels is een kascommissie aangesteld bestaande uit mevrouw Jeanne van der Meijden en de heer Mark Thunnissen. Donaties zijn nog steeds welkom op NL25KNAB0256795509 t.n.v. M.E.C. Gerbrands i.z.

Vraag zoekt Antwoord
Vanuit het in ons gestelde vertrouwen en de serieuze acties die we ondernemen om vooralsnog sloop te voorkomen en de kerk een nieuwe kans te geven in de ontwikkeling van het centrum, hebben wij ons als werkgroep onlangs laten inschrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Wij zijn nu een vereniging met beperkte rechtsbevoegdheid en staan daarom (juridisch) nog sterker! Helaas heeft bezwaar parochianen tegen onttrekken kerk aan eredienst niet opgeleverd wat we samen wilden bereiken: onttrekking pas wanneer nieuwe kerk geopend wordt. Een hoger beroep is niet vruchtbaar en zou de bouw van een nieuwe kerk mogelijk frustreren.
De vereniging bestaat op dit moment uit 3 bestuursleden, t.w.: Ton Merks, Madelon Gerbrands en Marianne van der Putte-Verhoeven met Michiel Emmery als verenigingslid.

Mocht u ideeën of opmerkingen hebben of zich op een andere manier betrokken voelen bij onze vereniging dan horen wij graag van u. Ons mailadres is : vraagzoektantwoord@ziggo.nl
Wij wensen iedereen, maar in het bijzonder de donateurs, gezellige feestdagen en een heel warmvoelend 2018!

Marianne van der Putte-Verhoeven, namens Vereniging 'Vraag zoekt Antwoord'.
Vereniging 'Vraag zoekt Antwoord' komt op voor het collectief belang van Son en Breugel door zich in te zetten voor een breed gedragen, levendig kerkplein inclusief dorpshuis met behoud van cultureel historische elementen en rekening houdend met de aanwezige flora en fauna.


Krachtige samenwerking

TwentyTwo - Personal Training gaat verhuizen naar Son en Breugel. Vanaf 2 januari is de personal training studio van Irmo Emmaneel gevestigd in Thermae Sport.
Hiervoor is een nieuwe ruimte gemaakt zodat er ook echt persoonlijk en privé getraind kan worden.
Irmo staat natuurlijk bekend om zijn goede trainingen, positiviteit en tomeloze energie. Bij Thermae Sport zijn de voorzieningen fantastisch en wordt er gebruik gemaakt van hele goede apparatuur en materialen.
De combinatie van deze 2 krachten staan garant voor een top resultaat. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Irmo via info@twentytwo.nl.


Irmo Emmaneel