Donderdag 21 december

Kerstviering oudere gemeenteleden.

a.s. is er een kerstviering om 14.30 uur in de Knoptorenkerk in Sint-Oedenrode voor oudere gemeenteleden. U bent vanaf 14.00 uur welkom. U wordt van harte hiervoor uitgenodigd. In deze viering zal ds. Bas Stigter de meditatie verzorgen.Muzikale omlijsting: Dirk Strasser, piano; Eline van Iperen, dwarsfluit. Wij hopen u bij deze kerstviering te mogen begroeten. Het pastorale team Sint-Oedenrode, Son en Breugel.

zaterdag 23 december

Opening kerststal met lampionoptocht

De kerststal in het hertenkamp aan de dommelpas zal dit jaar geopend worden op zaterdagmiddag 23 december om 17.15 uur. Voorafgaand is er weer een sfeervolle lampion optocht met kerstmuziek. Vertrek om 17.00 uur vanaf het kerkplein bij de Genovevakerk Breng wel je eigen lampion mee.

Midwinteravond in Kerstsfeer op de Boerderij

De Boerderij organiseert in samenwerking met Plein Public een bijzondere avond die in het teken staat van de afsluiting van het jubileumjaar van de Boerderij in 2017. De start van deze Midwinteravond in Kerstsfeer om 19.30 uur. Met gratis warme gluhwein en chocomelk met wat lekkers. Zangkoor 't Zingt treedt op met een repertoire speciaal voor deze kerstavond. Deze avond wordt daarna opgeluisterd door een optreden van Annelies Hilgerdenaar, Aris Weel en Pie Conijn. Die een speciaal programma hebben samengesteld waarin het magische van Kerst wordt benadrukt in hun songs met als thema 'Liefde is al wat er is'. Deze sfeervolle avond is een mooie onderbreking van een lang kerstweekend en wordt u aangeboden door de Boerderij en Plein Public. Zorg dat je dit niet mist. Iedereen is van harte welkom!

zaterdag 23 december

Kerstsfeer met Sheliak

Aan de vooravond van kerst, op 23 december a.s., van 18.30 – 22.30 organiseert Zanggroep Sheliak een sfeervolle, afwisselende, muzikale kerstavond. We combineren een gezellige kerstmarkt, met optredens van Zanggroep Sheliak uit Veldhoven, Projectkoor SOL uit Best en een ensemble van Harmonie L'Union Fraternelle uit Veldhoven. De optredens worden afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom op deze sfeervolle bijeenkomst in de Willibrorduskerk, Blaarthemseweg 13 in Veldhoven

maandag 25 december tot zondag 31 december

Snow Radio 2017

Vanaf maandag 25 december tot en met zondag 31 december staat de kiosk op het Kerkplein in Son en Breugel in het teken van Snow Radio. De kiosk is dan tijdelijke een radiostudio met leuke muziek en optredens van lokaal talent en bijzondere activiteiten. Snow Radio steunt het goede doel stichting Goud Voor Oud. Een week lang muziek, lokale artiesten en leuke activiteiten vanuit de kiosk Kijk voor meer informatie op www.snowradio.nl

dinsdag 26 december

Extra openstelling Kunsthuys 2e Kerstdag

Combineer een frisse Kerstwandeling met een kopje koffie en gebak bij 't KUNSTHUYS. Dinsdag 26 december 2017 - 13.00 - 17.00 uur. Kunsthuys Best Sonseweg 39 Best.

woensdag 27 december

Darttoernooi single in "T Hart van Son
Derde kerstdag single darttoernooi 501 inschrijfgeld € 10,= vol = vol. inschrijven vanaf nu aan de bar.

Poppenkastvoorstelling

Op woensdag 27 december is er een poppenkastvoorstelling in de Boerderij te Breugel. Deze voorstelling met de titel 'Krijgen we daar een vergunning voor' is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 9 jaar en iedereen die poppenkast leuk vindt. De entree bedraagt € 3,00 p.p. en de voorstelling begint om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Kaartjes op stoel/rijnummer zijn in de voorverkoop te bestellen via email naar poppenkastmill@gmail.com of bellen met 06-12302095. Op de woensdag 27 december zijn er ook nog kaartjes verkrijgbaar aan de kassa. Voor meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt je op Facebook/fgapeters.