Afbeelding
Foto:

Kaartverkoop "Vurgloei-avond" gestart

Ook in 2018 wordt de "Vurgloei-avond" georganiseerd door "Van Alles Wa". Wederom zal deze "Vurgloei-avond" georganiseerd worden in Feestcafé de Bongerd op vrijdagavond 9 februari.

Diverse artiesten hebben zich al aangemeld voor deze avond, het programma staat in de steigers en het belooft weer een spetterende avond te worden. Kaartverkoop is reeds gestart en al direct goed op gang gekomen. Wees er snel bij, want alle eerdere edities waren ruim van te voren volledig uitverkocht. Bestellen van kaartjes a 5 euro per stuk kan via van.alles.wa@hotmail.nl of zijn af te halen in Feestcafé "de Bongerd"


Carnavalsvierders gezocht

Zit jij in groep 5, 6 of 7 van de basisschool? Houd je van carnaval vieren met je vrienden? En kan het carnavalsfeest jou niet lang genoeg duren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jongerencentrum Oase organiseert speciaal voor jou en je vrienden een carnavalsfeest op zaterdagavond 10 februari 2018 en maandagavond 12 februari 2018. Beide avonden beginnen om 19.00 uur en duren tot 21.30 uur.

De entree is slechts €2,= p.p. (inclusief garderobe) en daarvoor krijg je ook nog een frietje en een snack! De dj's zullen ervoor zorgen dat er volop gehost kan worden op de nieuwste carnavalshits, maar ook de "gouwe ouwe" zullen worden gedraaid. Dus kom 10 en 12 februari carnaval vieren in Oase, samen met al je vrienden. Voor vragen of meer informatie, stuur dan een mail naar info@jc-oase.nl.


Vangrail laat de muziek leven

Afgelopen zaterdagavond 16 december was de Friese band Vangrail weer in Son en Breugel, een traditie. Want Vangrail heeft iets met Son en Breugel en Son en Breugel ook wat met Vangrail.
En dat was te merken in de volle zaal van de Zwaan, er was een geweldige interactie tussen het publiek en band. De mannen van Vangrail zijn populair in Son en Breugel, jaren geleden stond de band voor het eerst in Son en Breugel in de feesttent tijdens carnavalsmaandag.

Nadat zij jaren achter elkaar de vaste act op maandag waren, werd de programmering van de carnavalsavonden aangepast en werd Vangrail niet meer gevraagd. Giggut Events haalde echter de zeer populaire band weer naar Son en Breugel, en tijdens de "pullen vullen" avond trad de band weer op in Son en Breugel niet in de tent met carnaval maar eerder en in de zaal van De Zwaan.

Tijdens het optreden had Raynaud de zanger van Vangrail een nieuwtje voor het publiek. Tijdens carnaval 2018 zal de band weer optreden op dinsdagavond in de feesttent in Son en Breugel, de plek waar het allemaal ooit begon.


Afbeelding