Afbeelding
Foto:

Bonte avond CV de Wetters

Ook dit carnavalsseizoen organiseert CV de Wetters weer 2 Bonte avonden. Zaterdag 20 januari en vrijdag 9 februari 2018.

Met oa diverse tonproaters, Rob Scheepers(Helmond), Arjan Compen, Hans Verbaanschot, Alex Wintermans en Giel van Erp.
Verder zijn er optredens van Tadaa, Har en Bar, Qukske dur Bai, ook onze eigen Spetters van de Wetters, oud Prinsen, dames v.d. raad van 11 en de Wettertetters zijn weer van de partij.
Kortom een avondvullend programma vol humor en entertainment wat u zeker niet mag missen.

Dit alles vindt plaats in onze Residentie Sjâtoo Sjapoo aan de Koppel te Nederwetten.
De avond begint om 19.40 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur.
Kaarten à 12 euro zijn verkrijgbaar bij Rianne Verhoeven Tel: 06-13700648 en in de kantine van RKVV Nederwetten.


Nieuwjaarsconcert
Die Drei Dörfer Musikanten

Zondag 7 januari is het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Die drie Dörfer Musikanten welke mede georganiseerd wordt met hun Vriendenclub.

Deze middag wordt dit jaar weer gehouden in Sociaal Cultureel Centrum De Vink, Hoevenbraaksestraat 28 in Schijndel. Zoals gebruikelijk verzorgt de kapel vanaf 14.00 uur een bijna non-stop programma van Egerländer- Böhmische- en Tsjechische volksmuziek waarbij wordt gezongen door Anny Stobbe en André van der Leest. Toegang gratis.

Dit jaar bestaan Die drei Dörfer Musikanten 40 jaar. Maar helaas ook voor ons slaat de vergrijzing toe daarom zien wij graag uitbreiding tegemoet. Woensdags is onze gebruikelijke repetitie avond van 20.00 uur tot 22.30 uur eveneens in De Vink.. De leden van Die drei Dörfer Musikanten komen momenteel uit meerdere plaatsen: Schijndel, Sint Oedenrode, Veghel, Zijtaart, Sint Michielsgestel, Volkel en Schoonrewoerd.
Voor nadere bijzonderheden zie hier voor ook onze website: www.diedreidorfermusikanten.nl


Rommelmarkt in de Rollerhal Beek en Donk

Rollerclub De Oude Molen houdt op zondag 8 januari van 10.00 tot 15.00 uur haar jaarlijkse rommelmarkt.

Kom lekker rondsnuffelen in de verwarmde rollerhal aan de Lage Heesweg 1 in Beek en Donk en breng ook eens een bezoekje aan onze kantine waar leden van de club lekkere hapjes en drankjes verkopen.

De entreeprijs voor bezoekers bedraagt slechts €1.50. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis mee naar binnen.
De opbrengst van deze gezellige markt komt geheel ten gunste van de rollerclub.