Op de fiets van Sluis naar Brugge.
Op de fiets van Sluis naar Brugge. Foto:

Een fascinerend fietsprogramma van de fietsclub PVGE.

Hoogtepunt dit jaar wordt de zomer fietsdriedaagse in Drenthe: de provincie is door de leden uitgekozen en inmiddels is een arrangement tot stand gekomen bij een
5 sterren natuurgebied in Drenthe. Vanuit de accommodatie gaat de fietsclub drie mooie fietstochten maken: een fietstocht naar Zuidlaardermeer en richting Groningen, een tweede fietstocht door het natuurgebied bij Gasselte en een derde fietstocht richting Norg. Het arrangement omvat 2 nachten, 2 ontbijten en tweemaal live cooking, want samen fietsen en 's avonds samen dineren is wat deze zomer fietsdriedaagse zo bijzonder maakt. Er zal in totaal ca 130 km. worden gefietst.

Daarnaast zijn er nog drie fietstochten in het seizoen, waarbij eerst met de auto naar het startpunt van de fietstocht wordt gereden; zo gaan we fietsen in West Brabant, in de Alblasserwaard en langs de Maasoevers ten noorden van Oss.
Voorts zijn er nog 7 fietstochten, die direct met de fiets vanuit het 17 Septemberplein vertrekken: mooie fietstochten meer in de buurt, zodat elke maand een activiteit plaatsvindt. Kortom de leden van de PVGE fietsclub gaan weer een prachtig seizoen tegemoet. Verdere inlichtingen bij fietsclub coordinator: Herman Hendriks, e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl ; tel.: 0499-473042


Jubilarissen bij Gemengde
Zangvereniging Eén van Zin

Op zondagmiddag 4 februari 2018 viert de Gemengde Zangvereniging Eén van Zin, het oudste koor van Son en Breugel (1875), haar jaarlijkse feestmiddag.

Op die middag worden ook jubilarissen gehuldigd. Dat zijn: Mien Lavrijssen 50 jaar lid, Henny Bohn 40 jaar lid, Marian van 't Hof 25 jaar lid en Frieda Molter 12,5 jaar lid.
Op 11 maart a.s zal Eén van Zin de mis opluisteren in de Sint Petrusbasiliek in Oirschot. Op het programma staan ondermeer delen uit de Deutsche Messe van Schubert en Tears in Heaven.
Ook Eén van Zin heeft te maken met een (stukje) vergrijzing. Nieuwe leden, waaronder tenoren en bassen, zijn van harte welkom.