Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Human Total Care en Sonsport ondernemers van het Jaar 2017

Zaterdagavond 20 januari was het zover: de uitslag van de verkiezing van de Ondernemer van het jaar 2017. De verkiezing werd georganiseerd door de LionsClub Son en Breugel e.o.

Door: Adrie Neervoort

In een mooi aangeklede tent, op het kerkplein werden de gasten bij binnenkomst verwelkomt met een sprankelijk drankje. Nadat iedereen aan de feestdis had plaatsgenomen werd de avond geopend door gastheer en lokaal presentator Remco Heeren. De gasten werden getrakteerd op een heerlijk diner met sfeervolle muziek. Zo'n 350 ondernemers hadden voor hun deelname een kaartje gekocht, waarvan een gedeelte van de opbrengst naar enkele goede doelen gaat. Mede door deze steun en van sponsoren hebben de 'Lions, cheques voor ruim €10.000 aan verschillende goede doelen kunnen overhandigen.

Lokale goede doelen
Op deze avond waren dat: Lisa Burm, een studente uit Breugel, die zich inzet om Ghanese kinderen aan schoolspullen te helpen en daarvoor €600 kreeg. De gezamenlijke Sonse en Breugelse Kerken, die ieder jaar weer voor kerstpakketten zorgen voor dorpsgenoten, die het iets minder breed hebben ontvingen hiervoor € 1200. SWZ Zonhove ontving € 1000 voor het aanschaffen van materialen in de snoezelkamer, een speciale therapiekamer voor bewoners op Zonhove. Stichting Wensambulance Brabant, die zich inzet om mensen die terminaal zijn, voor het laatst nog een keer naar hun favoriete bestemming te brengen, kreeg hiervoor een cheque van €1500. Stichting het Kempische Heideschaap, die afgelopen jaar nog met heel veel schapen door Son en Breugel trok, ontving voor het aanleggen van de fundering van een nieuw te bouwen schaapskooi €2000. Tenslotte kreeg Basisschool de Sonnewijzer voor de bouw van speeltoestellen op de nieuwe locatie een bedrag van €3884,-

Spanning en tromgeroffel. De Winnaars zijn…………..
Rond de klok van 20.00 uur werden de bedrijfsfilms van de genomineerden gepresenteerd aan de zaal.
Na het hoofdgerecht werd het tijd om de Startersprijs bekend te maken. Deze prijs werd uitgereikt door Remco Kuipéri van Rabobank Het Groene Woud Zuid. Deze aanmoedigingsprijs ging naar Roel van Gemert en Emmeline Lokkart van 't Sons Bakhuys, die naderhand ook nog een leuke film lieten zien.
De genomineerden voor de trofee Ondernemer van het jaar 2017 waren voor Son en Breugel: Feestcafé De Bongerd; Sonsport Active Centre; Wensreclame. Voor Ekkersrijt: De Donjon; Foolen Audio&Light; HumanTotalCare.

De spanning liep op. Het was de eer aan Miranda Kampers, voorzitter van de OVSB, om de prijs bekend te maken van de Ondernemer van het Jaar 2017 van Son en Breugel. Onder luid tromgeroffel werd de spanning opgevoerd.
En…..de winnaar van Son en Breugel is geworden ………Arjen Brand en Danny Aarts van Sonsport Active Centre! De bekendmaking van de winnaar van ondernemer van het jaar Ekkersrijt werd gedaan door Jan van Hapert voorzitter van de OVE. Hij maakte bekend, wederom onder spannend tromgeroffeel, dat dit …………..Wim Huijbregts van Human Total Care is geworden.
Zij kregen de prijs en een mooie oorkonde, een dikke bos bloemen en mogen zich een jaar lang Ondernemer van het jaar noemen.

Het was weer een fantastisch evenement dat laat zien hoeveel ondernemerstalenten we in onze gemeente hebben.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding