Afbeelding
Foto: Annie Maessen

Goederen- en Dienstenveiling Kavel
"Big Party" bij La Sonnerie

Afgelopen woensdagavond 17 januari was het zover. De gekochte kavel door Kloosterhotel La Sonnerie, welke zij gekocht hadden om een personeelsfeest te vieren, werd ingewilligd.

De gasten werden verwelkomd door de 3 Vraagtekens om lekker warm te draaien, waarna DJ Geert (Vertech Services) de feeststemming er verder inbracht. Hierna was het de beurt aan Rob Verschuren om op zijn eigen wijze het personeel eens goed toe te spreken op hun gedrag, wat met veel gelach door de collega's ontvangen werd. Na Rob was de beurt aan Aris Weel, die een aantal fantastische songs ten gehore bracht die luidkeels meegezongen werden.

Jordi Xhofleer, personeelslid van La Sonnerie, deed nog spontaan een aantal nummers. Hierna nam DJ Geert het weer over. Plus supermarkt Verhoeven verzorgde de drank. Paul van de Vleuten van De Gouden Leeuw deelde luxe hapjes uit. Als klap op de vuurpijl werd de frietkraam van Spierbal on Tour "Verekkes lekkere frietjes" nog geopend en kon iedereen friet en snacks eten. Het geluid werd voortreffelijk verzorgd door Foolen Licht en geluid.

Alles werd op de gevoelige plaat vastgelegd door Annie Maessen. Mocht u nou ook zin hebben in een geheel verzorgd feest voor 40 personen, dan bent u van harte welkom om mee te komen bieden op de komende Goederen- en Dienstenveiling op 14 april a.s. in de zaal van De Zwaan. Deze kavel wordt daar geveild naast nog 180 andere kavels, waarvan de totale opbrengst gaat naar de jeugd van de Oase, SBC en de Krutjesrapers.


Medewerkers Het Bijna Thuis Huis bedanken Franken Service

De dagelijkse zorg in Het Bijna Thuis Huis in Son en Breugel draait geheel op vrijwilligers, vrijwilligers die 's morgens om 7 uur al paraat staan en dan tot 23.00 hun diensten draaien. Naast de zorg van deze vrijwilligers is er natuurlijk de professionele, medische zorg en steun van de eigen huisartsen en van de thuiszorg-organisaties.

De Vrienden van het Bijna Thuis Huis waarderen dit zeer en zoe-ken elke jaarwisseling weer naar een kleine attentie voor de vrijwilligers.

Dit jaar stelde Franken Service heel genereus cadeaus beschikbaar voor alle medewerkers!

Het Bijna Thuis Huis is een voorziening van het dorp, voor het dorp en door het dorp. Ook de waar-dering voor het Bijna Thuis Huis komt uit het dorp, zoals Franken Service laat zien!

Iedere waardering is welkom, dit kan ook door lid te worden van de Club van 100. U doneert €100,- per jaar waarvoor het Bijna Thuis Huis u zeer dankbaar is. Omdat het Bijna Thuis Huis een ANBI sta-tus heeft kunt u dit bedrag als gift aftrekken van de inkomstenbelasting. Alle informatie hierover vindt u op de website van het Bijna Thuis Huis onder het hoofdstuk "Donateurs" www.bijnathuishuissonenbreugel.nl


Afbeelding