Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Presentatie nieuwbouwproject Hartje Son goed bezocht

Op de hoek Wilhelminalaan en de Nieuwstraat, waar de Kringloopwinkel is gevestigd, komt een nieuwbouwproject met 3 stadswoningen, 1 vrijstaande woning, 4 patiowoningen en 8 appartementen.

Door: Hennie van Hagen

Afgelopen donderdag 18 januari was er een informatieavond over dit project in cafe Restaurant de Zwaan. Er waren plattegronden van alle woningen, met de indeling en ligging hiervan. De appartementen en de 3 stadwoningen worden gerealiseerd aan de Nieuwstraat en de patiowoningen aan de Wilhelminalaan. Het blijkt dat wonen in het Centrum van Son erg in trek is gezien de belangstelling hiervoor. Het was er erg druk en er waren veel belangstellenden. In hoeverre men echter echt serieus is, zal de toekomst uitwijzen. De bezoekers kregen een brochure met de indeling van alle woningen, waar ze precies gesitueerd zijn enz. Ook de prijzen stonden erbij vermeld en ieder had hierover zo zijn eigen mening….

Als men interesse had kon men het inschrijfformulier invullen , wat bij de brochure zat en opsturen naar een van de tweemakelaarskantoren die de verkoop doen van dit project en dat moet voor 26 januari a.s. Al met al een mooi project in het hart van Son.