Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Django Wagner maakt er weer een feestje van
in Son en Breugel

Het mag al bijna een traditie worden genoemd, de dinershow van Django Wagner in Son en Breugel. Afgelopen zondag 21 januari was het alweer de vijfde editie, ooit rustig begonnen met en kleine 200 gasten nu een feest dat binnen een uur is uitverkocht.

In een compleet uitverkochte feesttent op het Kerkplein konden de ruim 500 gasten, genieten van een perfecte show en een heerlijk 4 gangen diner met op zijn tijd een drankje.

Veel collega's van Django betraden het podium. Mede daardoor werd het een gevarieerd programma samengesteld rondom het optreden van de sympathieke zanger Django Wagner. Een programma vol verrassende optredens, zoals Rolus, Rinus Werrens, Jan van Est, Ferry de Lits, 3 Amigo's, Peter Beense en dit jaar als mysterie gast niemand minder dan Karin Bloemen.


Ladies Tennis & More

HTC Son Tennis organiseert:Ladies Tennis & More
Op zondag 25 februari 2018
Aanvang: 12.45 Inschrijfgeld € 6.00
PS; Trek je wandelschoenen aan en je kunt je tennisracket thuis laten.
Schrijf je in voor 18 februari via www.htcsontennis.nl


Die mooie foto
is vanaf nu eenvoudig te bestellen

Regelmatig staan er mooie foto's van onze fotograaf Wil Feijen in onze krant. Steeds vaker blijkt dat onze lezers graag in het bezit willen komen van deze foto's. Vanaf nu is dat ook mogelijk.

U kunt de foto kopen voor privé gebruik
Eén foto in hoge resolutieruim 2 MB voor A3 print kost € 4,- Bestelt u twee foto's dan betaalt u € 6,50 Wilt u meer dan drie foto's bestellen dan krijgt u daarvoor een prijsopgave.

Wat moet u doen:
Ziet u een foto in onze krant of op onze site die is gemaakt door onze fotograaf Wil Feijen en zou u die graag voor privé gebruik in uw bezit willen hebben stuur dan een mailtje naar foto@wilfeijen.nl
Zet in de mail om welke foto het gaat, onderwerp, uitgave datum en korte omschrijving van de foto.

Na ontvangst van de mail ontvangt u de foto met het te betalen bedrag, dit bedrag moet binnen 7 dagen overgemaakt worden. Als het bedrag niet binnen 7 dagen is overgemaakt, pleegt u inbreuk op de wet auteursrechten.


Django Wagner
Afbeelding