(vlnr)Rinus Verhagen, Ad Louwers (stichting het vestzaktheater) en Remco Kuipéri (directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid
(vlnr)Rinus Verhagen, Ad Louwers (stichting het vestzaktheater) en Remco Kuipéri (directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid Foto: Wil Feijen

Rabobank en Vestzaktheater tekenen samenwerking

In het Vestzaktheater hebben Rinus Verhagen, Ad Louwers (stichting het vestzaktheater) en Remco Kuipéri (directievoorzitter Rabobank Het Groene Woud Zuid) hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst voor 3 jaar.

Door: Adrie Neervoort

Het Vestzaktheater is uitgegroeid tot een echt dorpshuis, het centrale punt voor theater, cultuur en sociale culturele activiteiten. Veel verenigingen en stichtingen maar ook bedrijven maken gebruik van het Vestzaktheater zoals, de tijdelijke huisvesting van Bibliotheek Dommeldal, Harmonie Pro Honore et Virtute, Radio S&B, Toneelgroep Maan, De Vestzakkomedie, Zuidzorg maar ook Vluchtelingenwerk. Een divers gezelschap in een bijzonder gebouw. Het Vestzaktheater is er voor iedereen.

Vooral het feit dat al deze mensen, verenigingen en stichtingen hun plek hebben in het Vestzaktheater en het daardoor een ontmoetingsplek is geworden voor heel Son en Breugel, was voor de Rabobank aanleiding om stichting het Vestzaktheater financieel te steunen.
Het Vestzaktheater heeft zich in de loop der jaren al bewezen als een belangrijke ruimte voor Son en Breugel. Maar ook nu laat de stichting Vestzaktheater zien dat het een echt dorpshuis is. Dit doet zij ondermeer door gastheer te zijn voor veel partijen die bijdrage aan de gemeenschapszin van Son en Breugel.

Een rol die de Rabobank Het Groene Woud Zuid graag ondersteunt d.m.v. deze financiële ondersteuning die stichting Vestzaktheater goed kan gebruiken om haar functie nog beter te kunnen vormgeven.