zaterdag 3 februari

Presentatie Kaapverdië

Zaterdag 3 februari presenteert Effting Reizen om 11.00 uur Kaapverdië. Laat u informeren en inspireren door Noortje & Lynn die u alles kunnen vertellen over deze relaxte bestemming. Locatie: Effting Reizen, Elzentlaan 139, Eindhoven De entree is gratis. Meld u wel even aan op info@effting.nl Info: www.effting.nl

zondag 4 februari

Showfestival cv de Dommelsoppers

Op zondag 4 februari 2018 vindt in de carnavalstent op het Kerkplein het showfestival van carnavalsvereniging de Dommelsoppers plaats, ieder jaar weer een uniek gebeuren. Vanuit de hele regio komen verenigingen met diverse dansgroepen naar Son en Breugel. De zaal is om 11.30 uur open en vanaf 12.00 uur worden er zo'n 40 dansacts van verschillende verenigingen uitgevoerd. De dansgroepen worden deze middag gejureerd door Sacha Setuban en Franklin Dietrich, beide zijn erg bekend met de danswereld.
De entree voor deze middag is slechts €3,50 per persoon en de toegang voor kinderen tot en met drie jaar is gratis.

Kienen in het Vestzaktheater

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. Hoofdprijs € 250.00 Geluksgetal €150,- Zondag 4 februari. Vestzaktheater kerkstraat 2 Son en Breugel Zaal open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur

zondag 4 februari

vlooienmakt bij tennishal htc

Zondag 4 februari is er een gezellige vlooienmakt bij tennishal htc aan de rooijseweg 7 in son en breugel. De markt is van 9.00 tot 16.00 geopend.

Brooks Williams en Marcel Verbeek bij Lazy

Brooks Williams is een Amerikaanse singer-songwriter. De uit Statesboro, Georgia (USA) afkomstige Brooks speelt zeer originele folk-blues en schrijft daarnaast eigen songs met jazz- en rootsinvloeden. Heeft zijn eigen energieke stijl. Marcel Verbeek (Eindhoven, 1979) debuteerde in 2011 met het sfeervolle album Days to come, dat goed werd ontvangen. Vele optredens volgden. Marcel speelde samen met onder anderen Anneke van Giersbergen en Harry Sacksioni.

vrijdag 9 februari

Aftrapbal SBC

Carnavalsvrijdag 9 februari trappen we het carnavalsbal weer af bij Voetbalvereniging SBC. Dit jaar is het thema 'Bal Masque' (gemaskerd bal). Vanaf 20:11 uur verwelkomen we jullie. Een masker zegt meer dan een gezicht en op deze avond zorgt DJ Stan voor het geluid & licht. Daarnaast zijn we ook blij dat we Prins Wim met zijn Raad van elf en de Blaoskaken mogen verwelkomen deze avond. Ook zij 'snacken noar di fisje' dus de frituur zal zeker aan staan! Uiteraard worden deze avond twee SBC'ers ontmaskerd als Prins & Prinses tijdens een schitterende onthulling! Niemand minder dan Aris Weelzal deze avond opluisteren!