V.l.n.r.: Toine van den Oetelaar, Hans Dinkelberg, Wan Merks (Stichting WensAmbulance Brabant) en Thijs de Langen
V.l.n.r.: Toine van den Oetelaar, Hans Dinkelberg, Wan Merks (Stichting WensAmbulance Brabant) en Thijs de Langen Foto:

Gezamenlijk initiatief overhandigt cheque Stichting WensAmbulance Brabant

De samenwerking tussen Rabobank Het Groene Woud Zuid en Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs heeft, naast tevreden ondernemers, ook nog iets moois opgeleverd voor Stichting WensAmbulance Brabant.

Door een deel van de bijdrage te schenken aan dit goede doel, kregen zij uit handen van Thijs de Langen (Rabobank) en Hans Dinkelberg en Toine van den Oetelaar (Dinkelberg & Kuipers) een cheque uitgereikt van EUR 1.000,-.
Stichting WensAmbulance Brabant realiseert dagelijks een laatste wens van terminaal zieke mensen. Met deze donatie kan de stichting vier wensen in vervulling laten gaan.

De donatie komt voort uit het traject waarbij vier ondernemers met begeleiding vanuit Rabobank en Dinkelberg & Kuipers het Business Succes Model hebben doorlopen. Met dit model hebben zij zicht gekregen op welke bedrijfsonderdelen (extra) aandacht verdienen om op termijn de juiste (toegevoegde) waarde te blijven leveren aan de klant. Het huidige businessplan wordt onder de loep genomen en middels actiepunten toekomstproof gemaakt.

Het traject is door de deelnemende ondernemers als erg positief ervaren, vandaar dat er plannen zijn om dit in 2018 weer te organiseren. Bent u een in de regio gevestigde ondernemer en wilt u meer inzicht krijgen in de kansen en bedreigingen voor uw bedrijf? Meld u dan aan via uw accountmanager van Rabobank Het Groene Woud Zuid of via bedrijven.hgwz@rabobank.nl.