Afbeelding
Foto:

Het gezelligste dagje uit voor jou en je vriendin(en)!

Inspiratie en (fun) shoppen op de 73e editie. Kom dit jaar ook naar Nederlands grootste vriendinnenfeest: de Huishoudbeurs! Laat je weer volop inspireren op het gebied van fashion, beauty, woonstyling, vrije tijd en lekker eten en drinken. Er kan geshopt worden bij zo'n 350 exposanten. En het is natuurlijk weer volop genieten van de vele optredens, fashionshows en workshops. Je bent 17 t/m 25 februari van harte welkom in RAI Amsterdam.

NIEUW! Bij Books & Coffee vind je de meest recente boeken, zijn er meet & greets met bekende schrijvers en kun je met lekkere koffie aan de grote leestafel zitten. Happy & Healthy voorziet je dagelijks van prikkelende 'women talks' waar geen onderwerp wordt geschuwd. En, je kunt je beursbezoek dit jaar beginnen of eindigen met een rondvaart (duur 45 min.) door de Amsterdamse grachten. Elk bootarrangement is inclusief toegang, goedgevulde shopper en een hapje en drankje.

Huishoudbeurs Woonatelier
Wil je graag interieuradvies of stylingtips voor je huis? In het Woonatelier zijn er dagelijks stylisten aanwezig om je gericht te adviseren. Neem het plattegrond van je huis mee en schrijf je in voor een speeddate met o.a. Michiel de Zeeuw.

Pasar Colours Festival
Een Aziatisch tintje op de Huishoudbeurs. Bezoekers kunnen hier dagelijks vanaf 10 uur tot 's avonds laat genieten van lekker eten en optredens. Of struin rond op de Oosterse markt.

The Model Convention: ontdekt worden als model?
Model Scouts Network houdt op zondag 25 februari voor de 13e keer The Model Convention tijdens de Huishoudbeurs. Vrouwen én mannen tussen de 13 en 30 jaar kunnen zich presenteren op de catwalk aan meer dan 45 topscouts van (inter)nationale modellenbureaus. Ter voorbereiding worden gedurende de Huishoudbeurs gratis catwalkworkshops gegeven door Mariana Verkerk, o.a. bekend van Holland's Next Top Model.