Gerits Mannemode heet u welkom
Gerits Mannemode heet u welkom Foto:

Gerits Man en Mode in een nieuw jasje

De afgelopen weken is het interieur van Gerits Man & Mode flink onder handen genomen en dat is misschien nog wat zacht uitgedrukt. Behalve de vloer is de zaak compleet in het nieuw gestoken. Van de verlichting tot aan het meubilair, alles is anders. Er is niet alleen goed nagedacht over de uitstraling, maar ook de indeling van de winkel is niet te vergelijken met hoe het was. Aan de vertrouwde service is gelukkig niet gesleuteld!

"Na 24 jaar was het hoog tijd voor een compleet nieuwe look, anno 2018", vertellen Willy-Ann en Peter Gerits. "Wij willen nog heel wat jaartjes genieten van onze zaak, maar dan wel met een uitstraling die past bij deze tijd. We hebben met zijn allen een hoop werk verzet om er wat moois van te maken." De winkel oogt een stuk ruimer en het kleurgebruik is perfect op elkaar afgestemd.

"Wij hebben ontzettend veel zin om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel en natuurlijk zullen wij ons uiterste best doen om hen vakkundig te helpen", gaat Willy-Ann verder. "Ik vind het heerlijk wanneer een man binnenloopt en ik diegene in het nieuw mag steken. Dat is uiteindelijk wat ik het allerliefste doe, met een scherp oog de smaak van de klant peilen en daar de juiste set bij zoeken." Naast de nieuwe uitstaling van de winkel is er ook met een kritische blik gekeken naar het assortiment qua kleding. "We hebben een aantal leuke merken aan het rijtje toegevoegd en het aanbod binnen onze huidige merken vergroot. Onze klanten kunnen rekenen op vakkundig advies, goede en enthousiaste service en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding."

Donderdag 22 februari opent Gerits Man & Mode opnieuw haar deuren. "Wij zijn deze dag vanaf 09:30 uur geopend met aansluitend een koopavond tot 21:00 uur. Iedereen is van harte welkom om voor een hapje, een drankje en een kijkje in onze vernieuwde zaak." U gaat deze avond niet met lege handen naar huis: iedere betalende klant ontvangt een leuke verassing.