Afbeelding
Foto:

Warme blues en Sonse pop en soul bij Lazy Sonnie Afternoon

De lente is op komst dus bij Lazy Sonnie Afternoon deze 1e zondag in maart de warme bluesy stem van Eva Almagor. Met vooraf een vleugje Sonse pop & soul door Kevin en Susan.

Eva Almagor
Maak je klaar voor de Southern Soul van Eva Almagor & band. Met haar warme bluesy stem neemt deze Nederlands-Israƫlische zangeres en liedjesschrijfster je mee in haar verhalen. Al jaren brengt Eva in eigen beheer muziek uit. Live shows bij 3FM, Radio1, 2, 6 en 5, Oerol, maar ook voorprogramma's voor De Dijk, Krystl & Dany Lademacher's Wild Romance en JJ Grey & Mofro(VS) en eigen festival "DIG IN DEEP" passeerde de revue. Na 4 singles vond in 2016 de release van haar debuutalbum "Against the grain" plaats die ze in samenwerking met haar band en producer en engineer Werner Pensaert (Douwe Bob, K's Choice, U2 e.v.a.) maakte. Het album werd ontvangen met lovende kritieken! Eva en haar muzikanten brengen frisse vintage vibes waarbij de invloed van hun muzikale helden nederig voelbaar is.

Kevin Bachus en Susan Kranen
Zangeres Susan Kranen en gitarist Kevin Bachus, beiden woonachtig in Son, brengen als duo akoestische pop&soul. Eigentijdse bewerkingen van songs van vrouwelijke songwriters die hun mannetje hebben weten te staan in de popgeschiedenis, zoals Amy Whinehouse, Janis Joplin, Alanis Morissette, Pink en Anouk.
Met volle overtuiging, passie en beleving worden alle nummers vertolkt, intiem en dynamisch. Het duo kleedt alle songs uit, met de focus op de essentie en het verhaal van het lied: de songs staan centraal.

Aanvang / toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
De zaal is vanaf 15.00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk.

De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Website
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.
Tot zondag 4 maart 2018 in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.


Afbeelding