Black Albinos
Black Albinos Foto:

Herleef de 60-er
rock & roll-jaren bij Plein Public!

Zin om een avond heerlijk mee terug te gaan naar de jaren '60 – '70? De tijd van de petticoats en vetkuiven? Kom dan op 24 februari naar de Boerderij in Breugel waar de Black Albino's de tijd terug zetten.

Deze onvervalste rock band uit Den Haag was in de jaren 60 een begrip in het Westen van het land. Samen met de Jumping Jewels en René and his alligators gaven zij de toon aan op gebied van Rock & Roll in deze regio.
Aan energie ontbreekt het de heren niet. En muzikaal blijft de energie ervan af spatten. Hun aanstekelijke muziek met covers van zoals van de Shadows, Cliff Richard, Buddy Holly, Elvis en vele anderen bleef niet onopgemerkt gezien de vele radio- en TV optredens en de platen die zij maakten.
Speciaal voor deze avond wordt het repertoire aangevuld met muziek uit later jaren met zangeres de Brabantse Dorith Hentenaar

Het wordt een avond waarop je van begin tot eind kunt genieten van heerlijke muziek waarop je lekker kunt dansen.
Heb je er al zin in? Kom dan op zaterdag 24 februari naar De Boerderij in Breugel. We starten om 20.30 uur en eindigen om 22.30 uur. Maar zoals het vaak gaat kan het met gemak later worden omdat menig artiest moeite heeft om te stoppen met optreden vanwege de sfeer.

Pet gaat rond
Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond.
Tot op 24 februari!
Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of op www.blackalbinos.nl