Kofferbakmarkt
Cv 't Skrothupke


Op Zondag 11 Maart 2018 tijdens het Halfvasten spektakel organiseert Cv 't Skrothupke wederom een grootse kofferbakmarkt.

Plaats: Markt Sint-Oedenrode
Tijdstip: 10.00 uur – 15.00 uur

Op zolder of in de schuur heeft u misschien wel spulletjes staan waarvan u denkt dat u ze inmiddels wel lang genoeg heeft bewaard! Bij de kringloopwinkel krijgt u er niet veel voor en bij de milieustraat moet u er geld bij geven. Dan is het nú tijd om deze spulletjes zelf te gaan verkopen! En waarschijnlijk hebben uw familie of buren ook nog wat te verkopen!
Dus, laad uw auto vol en kom met uw familie naar de kofferbakmarkt. Of wilt u de spullen verkopen voor een goed doel kom gerust.
Inschrijven voor een standplaats kan via het inschrijfformulier op www.Skrothupke.nl
of Tel 06-19959343 (na 18.00 uur)


Tweedehandsmarkt Vogelvreugd-Ons Ideaal

De een z'n afgedankte spullen is de ander z'n trofee, een uitspraak die waarheid in zich draagt. Dat blijkt uit de populariteit van platforms zoals Marktplaats, kledingbeurzen en tweedehandsmarkten.

Waar jij op bent uitgekeken, kan iemand anders prachtig vinden.
Zo kan je aan objecten waar je vanaf wilt soms nog een leuk centje opleveren, of kan je goedkoop iets prachtigs kopen voor een gering bedrag.
Een heuse win-win situatie!
Huur zelf een of meerdere tafels om spulletjes welke u niet meer gebruikt te verkopen, of kom gezellig snuffelen tussen de ruim 70 tafels van bijna net zoveel standhouders die hun gebruikte spulletjes aanbieden.
De tweedehandsmarkt van Vogelvreugd Ons Ideaal vind plaats op zondag 25 februari in Gemeenschapshuis de Rots Nieuwe Nieuwstraat 7 in Boxtel.

De markt is geopend van 13.00 tot 16.00 uur.
Ook de entree is betaalbaar gehouden, € 1,00 per persoon, kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang.
Tijdens de markt kan u in de Rots natuurlijk ook een kopje koffie, drankje of snack nuttigen, en gezellig keuvelen over de aangekochte spulletjes.

Op dit moment zijn er nog enkele tafels beschikbaar, bel na 19.00 uur op 0499-395181, of reserveer snel via E-mail jan@vogelvreugdonsideaal.nl


Brabants Buske
zoekt Brabanders op

Met een oude Volkswagen Transporter zoekt Omroep Brabant de Brabander op. Een rally met oldtimers, het kampioenschap van de F-pupillen, gekke voorvallen onderweg of het 25-jarig jubileum van een slagersknecht. Verhalen die mensen bezighouden. Stuur het Brabants Buske op pad.

Het belangrijkste van het 't Brabants Buske is: hij is er voor het publiek. Zij bepalen straks waar de mensen met 't Brabants Buske heen gaan om verhalen te halen. Dus stuur ze op pad en tip ze naar 't Brabant Buske Facebook-pagina, mail, WhatsApp en Instagram.

Te zien op Omroep Brabant vanaf 17 februari iedere zaterdag vanaf 17.45 uur, daarna herhaald.

Mail tips naar brabantsbuske@omroepbrabant.nl
Facebook Brabantsbuske
Instagram @Brabantsbuske
Whatsapp 06-514 59 283