Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Eerste Lijsttrekkersdebat
bij radio S&B

Op woensdag 21 februari was er bij Radio S&B het eerste lijsttrekkersdebat. Waar politiek en gemeente het niet zinvol of belangrijk vinden om een dergelijk debat te organiseren, nam Radio S&B het initiatief.

Tijdens de uitzending gingen Eef van Turnhout (Dorpsbelang) en Joris van Dam (PvdA/GroenLinks) met elkaar in debat. Lucy van de Wier presenteerde het debat en stelde de vragen. Jammer was het dat voor dit eerste debat gekozen was voor PvdA/Groen Links en Dorpsbelang. Deze twee partijen delen over veel lokale onderwerpen dezelfde mening. Hierdoor was er van een echt debat geen sprake, al moet gezegd worden dat Lucy van de Wier het door haar vraagstelling wel probeerde.

Ook al was het veel van hetzelfde wat de heren te vertellen hadden, toch is het goed om nog eens naar de stellingen van de partijen te luisteren. Radio S&B geeft de gelegenheid hiervoor. Op woensdag 7 maart nemen Monique van Zwieten (D66), Camille Limpens (CDA) en Kees Vortman (VVD) deel aan het tweede en laatste radiodebat. Het debat van aflopen woensdag terugkijken en luisteren kan via de site Radio S&B en SonenBreugelverbindt.

Radio S&B hoopt met dit initiatief de kiezers in Son en Breugel een extra steuntje in de rug te geven om toch vooral te GAAN stemmen en misschien nu al hun keuze te bepalen.


Deze bus rijdt door heel Son en Breugel

Zaterdag 10 maart vervoert deze originele Amerikaanse schoolbus kandidaten van Dorpsbelang die op zoek zijn naar u…. iedere burger van ons dorp !

Die dag kunt u met onze kandidaten in gesprek gaan om vragen te stellen, uw zorgen te uiten, uw steun te betuigen of uw wensen voor de komende jaren aan hen voorleggen… Er is plaats voor 24 personen, dus ruimte genoeg !!

De routing is als volgt (aankomsttijden bij benadering) :
Om 10.00 uur starten we op het 17 Septemberplein, naast de BENU apotheek.
Vanaf ca. 10.45 uur: Lupinelaan in de 'Breeakker'.
Rond 11.45 uur parkeren wij aan de Van Gentlaan in Breugel bij de Emte supermarkt.
Om ca. 12.45 uur staat de bus op het parkeerterrein van SBC aan de Bijenlaan voor de Gentiaan en de Sonniuswijk.
Rond 13.45 uur stoppen we op het parkeerterrein van de voormalige 'Vijverbergschool' aan de Rembrandtstraat (Harde Ven en Vijverpark).
Om ca. 14.45 uur arriveert de bus op de Distelvlinderlaan ('t Zand).
Rond 15.45 uur vindt u ons aan de Anemoonstraat ('De Vloed')
Om ca. 16.30 uur parkeren we de bus voor het gemeentehuis waar u ons tot 17.00 uur kunt vinden.

Heeft u vragen? Stel ze dan gedurende die zaterdag aan onze kandidaten of mail ze voor die tijd naar info@dorpsbelang.com zodat wij kunnen zorgen dat ons antwoord of reactie die dag met u kan worden besproken.

Wij hopen u zaterdag 10 maart te mogen spreken in onze schoolbus.
En natuurlijk staan koffie en thee voor u klaar !