woensdag 21 maart

Gemeenteraadsverkiezingen

U stemt toch ook? U kunt op 21 maart uw stem uitbrengen van 07.30 tot 21.00 uur op de volgende locaties in Son en Breugel: Gemeentehuis Raadhuisplein 1, Verz.huis Berkenstaete De Bontstraat 71, BS De Sonnewijzer Ruysdaelstraat 6, BS De Bloktempel IJssellaan 6, Braecklant Amerikalaan 2, Parochiehuis Den Bauw St. Genovevastraat 29, BS De Stokland Jupiterstraat 3, De Boerderij Leeuwstraat 2, BS De Ruimte Honingbij 1

vrijdag 23 maart

Thema-ochtend Verkeer in De Boerderij in Breugel

De werkgroep Welzijn en Zorg van de SeniorenRaad organiseert op vrijdag 23 maart weer een thema- ochtend in De Boerderij in Breugel. Het thema is deze keer 'Verkeer'. Dat onderwerp is voor iedereen van belang, want: zodra iemand zijn of haar huis verlaat, is hij of zij 'verkeersdeelnemer'. Leon van Meerendonk, rij-instructeur en eigenaar van LEonS Autorijschool, gaat met behulp van een Power Point-presentatie met de aanwezigen in gesprek over de vele aspecten van het onderwerp.
De thema-ochtend is van 10.00 –12.00 uur. De Boerderij is makkelijk te bereiken via het parkeerterrein van De Bongerd, Asteroïdenlaan 2 A, Breugel. De toegang is gratis; wel wordt een bescheiden bijdrage gevraagd voor koffie of thee.
Alle belangstellenden, jong én oud, zijn van harte welkom.

zaterdag 24 maart

Paasmarkt in de Protestantse Kerk in Son

Op zaterdag 24 maart houdt de Protestantse Kerk in Son haar traditionele Paasmarkt in de kerk aan de Zandstraat, vanaf 10.00 uur. De opbrengst komt ten goede aan twee doelen, die de gemeente elk jaar ondersteunt: het Diaconaal Inloophuis 't Hemeltje in Eindhoven (voor dak- en thuislozen) en de organisatie Vluchtelingen in de Knel, ook in Eindhoven. Tientallen vrijwilligers zijn al weken in de weer om hiervan een succes te maken: De markt is geopend van 10.00 tot 13.30 uur. U bent allen van harte welkom!

Expositie door Cursisten van atelier la Peinture

De curstisten die onder leiding staan van Els van den Heuvel, houden op zaterdag 24 en zondag 25 maart van 13.00 -17.00 uur een expositie. De expositie vindt plaats in de Expositiezaal van Feestcafe De Bongerd, Astroidenlaan 1, te Son en Breugel De expositie is voor iedereen toegankelijk.

zondag 25 maart

Kienen in het Vestzaktheater

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. Hoofdprijs €350,- Geluksgetal €50,- Zondag 25 maart. Let op!!! 25 maart SUPER PAASKIEN elke deelnemer een cadeautje. Vestzaktheater kerkstraat 2 Son en Breugel Zaal open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur.

Expositie door Cursisten van atelier la Peinture

De curstisten die onder leiding staan van Els van den Heuvel, houden op zaterdag 24 en zondag 25 maart van 13.00 -17.00 uur een expositie. De expositie vindt plaats in de Expositiezaal van Feestcafe De Bongerd, Astroidenlaan 1, te Son en Breugel De expositie is voor iedereen toegankelijk.

Gratis muziekmiddag in de Boerderij in Breugel

Zondagmiddag 25 maart is er weer een gezellige muziekmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur in de Boerderij Leeuwstraat 2 in Breugel. Alle soorten muziek, modern of anders, komen aan bod. Iedereen die een muziekinstrument kan bespelen is welkom! Alleen maar luisteren of meezingen kan natuurlijk ook. De Boerderij, Leeuwstraat 2, Breugel. Tijd: zondagmiddag 25 maart van 15.00 tot 18.00 uur Entree: Gratis.

zaterdag 31 maart

Back to the country weer in het Vestzaktheater

Net als voorgaande jaren kunt u ook dit seizoen in het Vestzaktheater weer mee terug in de tijd. Ook in het zesde theaterseizoen van 'Back to the Country' staat de nostalgie centraal. De band Savannah, met solisten Dick van Altena en Cor Sanne, nemen u mee naar de jaren '50, '60 en '70, toen country en rock & roll de hitparade nog domineerden. Na de reguliere show in de theaterzaal, wordt als bonus nog een half uur durend extra optreden in de foyer gegeven. Ga mee terug in de tijd. Geniet van de hits van weleer. Geniet van 'Back to the Country'.
31 maart Vestzaktheater Kerkstraat 2, aanvang 20:15 uur, toegang 15,00

zaterdag 31 maart

Meeslepende Blues bij bij Plein Public

Meeslepende bluesmuziek met af en toe een uitstapje naar soul, funky of jazzmuziek. Dat kun je verwachten op 31 maart bij Plein Public. De Blues Hybridz spelen dan voor u de sterren van de hemel.
Kom zaterdag 31 maart naar De Boerderij in Breugel. We starten om 20.30 uur en eindigen om 22.30 uur. Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Tot op 31 maart! Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl