Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Eindelijk was het voorjaar, afgelopen zondag. Het weer was perfect om er weer eens op uit te gaan, en te genieten van het zonnetje en de aangename temperatuur. En er was van alles te doen!

In het centrum van Son was er de Voorjaarsmarkt. Behalve door het zonnetje werden de bezoekers ook welkom geheten door de vele ondernemers en meer dan 70 kramen van marktkooplieden. De voorjaarsmarkt strekte zich uit via de westkant van de Nieuwstraat tot en met het Raadhuisplein, waar ook enkel kinderattracties aanwezig waren en een clown die in zijn podiumwagen leuke optredens verzorgde.

Rond de klok van 17.00 uur konden bezoekers, winkeliers en verkopers terugkijken op een geslaagde dag. De markt werd goed bezocht, evenals de terrassen!

Een echte familiedag in het centrum van Son en Breugel, het centrum waar het niet alleen tijdens een voorjaarsmarkt goed winkelen is.

Eerder op de middag, rond de klok van drie, luisterden de Dames 1 en Heren 1 van handbalvereniging Apollo het kerkplein op met hun feestje. Ze werden gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap, iets waar niet alleen zij maar heel Son en Breugel trots op mag zijn!

Onder applaus van de toeschouwers werden ze onthaald, het zorgde voor het nodige leven in de brouwerij!

In Breugel was het ook gezellig, bij de Vlooienmarkt van korfbalvereniging De Corridor. Onder het genot van het voorjaarszonnetje was het heerlijk struinen tussen de koopwaar, die varieerde van vrijwel nieuw tot antiek. Iedereen keek de ogen uit, menigeen verliet het terrein met de gevonden schatten in de tas.

Afbeelding
Afbeelding