zaterdag 31 maart

Back to the country weer in het Vestzaktheater

Net als voorgaande jaren kunt u ook dit seizoen in het Vestzaktheater weer mee terug in de tijd. Een van de meest succesvolle voorstellingen. Uitverkochte zalen in heel Nederland. Elk jaar een van de toppers uit het programma. Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers, wie kent ze niet? Ook in het zesde theaterseizoen van 'Back to the Country' staat de nostalgie centraal. De band Savannah, met solisten Dick van Altena en Cor Sanne, nemen u mee naar de jaren '50, '60 en '70, toen country en rock & roll de hitparade nog domineerden. Na de reguliere show in de theaterzaal, wordt als bonus nog een half uur durend extra optreden in de foyer gegeven. Ga mee terug in de tijd. Geniet van de hits van weleer. Geniet van 'Back to the Country'.
31 maart Vestzaktheater Kerkstraat 2, aanvang 20:15 uur, toegang 15,00

Meeslepende Blues bij bij Plein Public

Meeslepende bluesmuziek met af en toe een uitstapje naar soul, funky of jazzmuziek. Dat kun je verwachten op 31 maart bij Plein Public. De Blues Hybridz spelen dan voor u de sterren van de hemel.
Het wordt een avond waarop je van begin tot eind kunt genieten van heerlijke muziek. Blues is van oorsprong de muziek van de zwarte bevolking in Amerika, ontstaan aan het begin van de 20ste eeuw. Het wordt ook wel de voorloper van de rock & roll en jazz genoemd. Meeslepende klanken die soms melancholisch aandoen laten je een hele avond genieten. De rasmuzikanten van Blues Hybridz spelen naast de geijkte blues- licks ook uitstapjes naar funky, soul en jazz. Heb je er al zin in? Kom dan op zaterdag 31 maart naar De Boerderij in Breugel. We starten om 20.30 uur en eindigen om 22.30 uur. Maar zoals het vaak gaat kan het met gemak later worden omdat menig artiest moeite heeft om te stoppen met optreden vanwege de sfeer.
Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Tot op 31 maart! Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl

maandag 2 april

Kienen op 2de Paasdag in het Vestzaktheater

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. Hoofdprijs €350,- Geluksgetal €150,- Maandag 2 april tweede Paasdag Vestzaktheater kerkstraat 2 Son en Breugel Zaal open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur.

maandag 2 april

Open dag bij Imkerij de Walhut

Ook dit jaar opent Imkerij de Walhut weer haar deuren voor bezoekers. Wie eens een kijkje wil nemen bij de Imkerij op Heerendonk in Nederwetten is van harte welkom. Ben je nieuwsgierig naar de bijen, de honing en wil je wel eens weten hoe ze leven, kom dan naar de Imkerij. De imker vertelt je er alles over.
U kunt onder begeleiding van een gids een wandeling maken in de omgeving van Nederwetten. Onderweg doet u dan de Imkerij aan, waar van alles te beleven valt. U kunt ook gewoon rechtstreeks naar de Imkerij komen.
Locatie: Heerendonk, Nederwetten van 11.00 tot 17.00 Website: www.imkerijdewalhut.nl

zaterdag 7 april

Fittest voor 65-plussers Test uw fitheid

Test uw fitheid! Alle inwoners uit Son en Breugel in de leeftijd van 65 tot en met 100 jaar zijn uitgenodigd om op 7 april 2018 in de sportzaal van De Bongerd zijn of haar fitheid te testen. Hierbij wordt samengewerkt met huisartsen en andere professionals. Aanmelden. Ga naar www.maxvitaal.eu en kiest voor de knop 'aanmelden fittest'. Daarna volgt U de aangegeven stappen op de website. Let op, zonder bevestigingsmail bent u niet aangemeld. Meer info? Als u hulp nodig heeft voor uw aanmelding op de website of voor eventuele vragen over het sport- en beweegproject kunt u terecht bij Michelle Driessen, medewerker van LEVgroep. Zij staat u graag te woord! Michelle kunt u bereiken op werkdagen via telefoonnummer: 06-14465937 of per mail via michelle.driessen@levgroep.nl

Reis presentatie Vietnam

Zaterdag 7 april presenteert Effting Reizen om 11.00 uur Vietnam. Laat u informeren en inspireren door Joost & Rita die u alles kunnen vertellen over dit prachtige land. Locatie: Effting Reizen, Elzentlaan 139, Eindhoven. De entree is gratis. Meld u wel even aan op info@effting.nl Info: www.effting.nl

zondag 8 april

Open Dag

Zondag 8 april Open Dag. Ook dit jaar houden wij Open dag bij Groenevelt motoren. Het thema is Bike Wear on wheels. Kom langs voor een ruim assortiment occasions en nieuwe motoren, de nieuwste collectie kleding, ook retro kleding voor de nostalgische motorrijder. Voor diegene met motor kriebels maar zonder rijbewijs, staat Auto & motorrijschool Wegwijs klaar om vragen te beantwoorden. Ben je nog niet in het bezit zijn van een rijbewijs…. Dan hebben wij interessante beginners aanbiedingen voor jou! Kom langs en geniet van leuke acties en interessante kortingen. Waar: Groenevelt Motoren Ekkersrijt 1012 Son Vanaf 10.00 uur

IVN Publiekswandeling in de Ruweeuwsels

Op zondag 8 april kunt u samen met IVN Son en Breugel wandelen in de Ruweeuwsels. We vertrekken om 13.30 u met de fiets vanaf het Pieter Brueghelplein in Breugel naar het kanaal in de richting van Stad van Gerwen. Iets verder weg ligt bij de brug bij Schutsluis nr. 5 de Ruweeuwsels. Daar zetten we onze fietsen neer en maken een wandeling door de Ruweeuwsels en mogelijk in de nabije omgeving. Daarna fietsen we weer terug.
Er is een goede kans dat we kunnen genieten van bloeiende bosanemonen en grote muur, die een wit tapijt op de grond vormen. Maar we kijken natuurlijk ook naar de andere voorjaarsverschijnselen.
Starttijd: Zondag 8 april 2018, 13:30u Startpunt: Pieter Brueghelplein, Breugel Kom op de fiets om vervolgens naar de Ruweeuwsels in de buurt van Schutsluis nr. 5 te fietsen! Meer info / aanmelden (niet verplicht, wel gewenst): wandelen@ivn-senb.nl