Afbeelding
Foto:

Agora Club De Kempen blij met sponsoring bouwbedrijf Stam + de Koning

Bouwbedrijf Stam +De Koning is druk bezig met de nieuwbouw van het gemeentehuis. Het gedeelte aan de rechterzijde waar voorheen de bibliotheek gevestigd was, is reeds gesloopt en men is gestart met het eerste gedeelte van de nieuwbouw.

De aankondiging van de oprichting van Agora Club De Kempen met aansluitend een benefietconcert op zaterdag 7 april a.s. .a. was voor het bouwbedrijf een mooie gelegenheid om maatschappelijk betrokken te zijn bij de lokale samenleving van Son en Breugel. Zij ondersteunen het goede doel van Agora Club De Kempen door een mooi bedrag te sponsoren hiervoor.

De bijdrage van hen komt ten goede aan Stichting Ruby and Rose.
Ruby and Rose heeft als doel een strijd te leveren tegen gynaecologische kanker door onderzoeksprojecten te ondersteunen en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker.

Ook u kunt hierbij aanwezig zijn. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de benefietmiddag op zaterdag 7 april a.s. in Oirschot bij het Hof van Solms.
De middag bestaat uit een optreden van cabaretière/ zangeres Karin Bloemen en een optreden van vocalgroup Just Us.
Het programma begint om 13.30 en eindigt om 16.15 met de uitreiking van de cheque aan het goede doel Stichting Ruby and Rose.
De kaarten kosten € 30, een drankje en een goodiebag zijn hierbij inbegrepen en zijn te bestellen bij agoraclubdekempen@gmail.com.