Afbeelding
Foto: wil Feijen

Son en Breugel
weer wat schoner

Op zaterdag 24 maart was het in onze gemeente een opschoondag in het kader van de Week van Nederland Schoon. Misschien heeft u ze gezien. De vrijwilligers in ons dorp, die voor u het allemaal weer wat schoner aan het maken waren.

Zo organiseerde Gerard Versantvoort de schoonmaak op deze dag in de Kloosterstraat en omgeving. Ook dit jaar wist hij weer 14 buurtbewoners te bij elkaar te krijgen om in de omgeving het zwerfafval op te ruimen. Versantvoort doet dit samen met de buurtbewoners al enkele jaren. Het verhoogd de sociale betrokkenheid in de buurt en het is nog gezellig ook, volgens Versantvoort.

In 't Zand was ook een team vrijwilligers uit de wijk actief, om het zwerfafval in de wijk op te ruimen. Super gemotiveerd gingen zij om de wijk weer een stukje mooier te maken.

Op de Kiosk in het centrum van Son en Breugel hadden zich ook enkele vrijwilligers gemeld, zoals Joris van Dam Raadslid voor PvdA/GroenLinks in onze gemeente met zijn kinderen. Duidelijk geen man van alleen maar woorden. Ook als vrijwilliger aanwezig zijn Tim Gruijters en zijn vriendin Marian Deenen. Een jong stel dat sinds 4 jaar in Son en Breugel woont.

Misschien was u er dit jaar niet bij tijdens de schoonmaak dag. Maar ook u kunt elke dag meewerken aan een schoon Son en Breugel, door geen afval op straat te gooien maar in de prullenbak daar waar het hoort. Bedankt namens alle deelnemers aan de Schoonmaak dag 2018.


Afbeelding
Afbeelding