Afbeelding
Foto: Lars van de Ven

Avond vol talenten tijdens Talent Awards SBC

De vierde editie van de Talent Awards bij SBC vond traditioneel afgelopen Paaszaterdag plaats bij Basisschool De Ruimte en daarna in de kantine van SBC. Op het evenement waren zo'n 150 spelers, trainers en vrijwilligers afgekomen om erachter te komen welke spelers dit jaar in de prijzen waren gevallen.

Tussen 19:30 uur en 20:00 uur waren de weergoden de chique geklede SBC'ers gunstig gegund. Het was net lang genoeg droog om iedereen rustig op de foto vast te leggen. Lars v/d Ven, Weiman Guo en Richard van Fulpen (communicatieteam SBC) regelden als ware paparazzi dat niemand gemist werd. Na het fotomoment kreeg iedereen van Ellen Jansen en Diny Smits wat te drinken in de foyer en tegelijkertijd mochten de spelers stemmen op de genomineerden. Toen dit was gebeurd en de zaal vol zat, begon de avond.

Door: Luc Ross

Met een filmpje vanuit Pyeongchang door nieuwslezer Herman van der Zandt werd presentator Henri Jansen aangekondigd. Hij opende de avond door Ruud van Beekveld de prijs voor beste scheidsrechter uit te laten reiken. Daarna volgden in rap tempo de prijzen voor beste keeper en talent van het jaar. Jan van der Sommen reikte de prijs aan de keepers uit, terwijl Florian Ross dit samen met Sander van Kersbergen deed aan het talent van het jaar. Telkens zorgde Henri voor een kort interviewtje, zodat de zaal ook wist wie zij voor zich hadden. Het talent van het jaar won niet alleen de gouden schoen, maar ook een door Lieke Martens gesigneerd shirt, dat speciaal door Casper Siewertsen vanuit Barcelona was geregeld. Voorzitter Willem van 't Geloof nam vervolgens het woord om de commissie, bestaande uit Wouter Huberts, Jessica Koorn en Luc Ross, te bedanken. Ook deed hij een oproep voor vrijwilligers voor het Oranjefonds en daarna mocht hoofdtrainer Frank Weijers de award voor team van het jaar uitreiken. Een discussie met Luuk Sanders over selectievoetbal was vervolgens het gevolg. Speciale gast Maikel Verkoelen (Helmond Sport) reikte tot slot de prijzen voor beste speler selectie en niet-selectie uit. De balkjes op de beamer lieten na enige momenten van spanning Gijsbrecht Voeten en Lars Witlox als winnaars zien, zodat Maikel hen de prijzen mocht overhandigen.

Omdat zonder muziek van André Piketh de avond niet compleet is, nodigde Henri Jansen hem tot slot nog op het podium uit. Uit volle borst zong iedereen in de zaal 'Maar Vanavond' mee. Het was dus tijd voor de afterparty in de kantine, die door de dames van de kantine volledig tot in de puntjes werd verzorgd. Moges Heuvelmans kreeg nog de award voor best geklede sportman van de avond uitgereikt. Na veel biertjes en zelfs wat karaoke verder, gingen de echte diehards nog door naar het Raadhuis, maar was het feest voor velen ook mooi geweest. Voor iedereen was het in ieder geval een zeer geslaagde avond. De commissie wil dan ook alle vrijwilligers op deze manier nogmaals hartelijk danken voor hun inzet. Op naar volgend jaar!

Winnaars:
- Beste team: SBC JO19-2
- Beste scheidsrechter: Merlijn Eversdijk
- Beste keeper (niet-selectie): Pieter van Rooij (JO19-3)
- Beste keeper (selectie): Gijs der Kinderen (JO17-1)
- Beste speler (niet-selectie): Gijsbrecht Voeten (JO19-3)
- Beste speler (selectie): Lars Witlox (JO19-1)
- Talent van het Jaar: Max Heijmans (JO19-1)
- Best geklede sportman: Moges Heuvelmans (JO17-6)


Key4Music Drumdag

Speciaal voor alle drumfreaks organiseren de 4 drumdocenten van Key4Music een drumdag.
Bedoeld voor niet alleen de leerlingen van Key4Music maar zeker ook voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met drums te maken heeft.

Uniek en eenmalig, zoveel info over drums door vier professionals in de studiozaal van Key4Music.
Wil je graag op drumles? Drum je al maar wil je nog veel meer weten over drums en nog beter worden?
Aanmelden voor drums? Meedoen op drums? Meedoen met de drumquiz en een mooie prijs winnen?
Kom je onderdompelen in de wereld van drums bij Key4Music en meld je snel aan.

De dag is GRATIS en op vertoon van de advertentie krijg je na inschrijving voor drumles €20 korting en de special custum made Key4Music tas cadeau.
Wanneer? Zondag 8 april

Groep 1 van 10.30u – 12.30u
Groep 2 van 13.00u – 15.00u

Waar? Key4Music Studio - Zandweg 9, Best

Aanmelden voor groep 1 of 2 kan via: rick@key4music.com


Afbeelding
Afbeelding