woensdag 9 mei

Duo Pastinakel in de kiosk

Pastinakel is een duo dat bestaat uit Terry Emons (contrabas) uit Veghel en Pieter van den Boom (gitaar) uit Son. Deze twee muzikanten begonnen hun samenwerking ruim 10 jaar geleden in de docentenband aan het Fioretti College in Veghel. In de loop der tijd speelden ze vele evergreens, waarvan nu op het repertoire staan liedjes van o.a. The Beatles, Stones, Dire Straits, Elvis, Santana, The Eagles, tot Avicii. Voor meer informatie, inclusief het hele repertoire, zie de website www.pastinakel.jouwweb.nl woensdag 9 mei Kiosk centrum Son en Breugel aanvang 20.00 uur.

donderdag 10 mei

Fietstocht Heemkundekring

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, organiseert de Heemkundekring Son en Breugel een fietstocht door de groene omgeving van Son en Breugel. Een mooie en afwisselende route van ongeveer 30 km is uitgezet.
De start is tussen 13.00 uur en 14.00 uur vanuit de Heemkamer in het oude Raadhuisje aan de Markt 1 in Son. Daar ontvangen de deelnemers de routebeschrijving en een consumptiebon voor een kop thee of koffie of een glaasje fris. Ieder heeft de mogelijkheid om individueel te starten en de route biedt voldoende gelegenheid om deze naar behoefte in te korten.
Deelname is gratis voor leden van de Heemkundekring Son en Breugel. Overige deelnemers betalen € 2,00 De fietstocht eindigt bij Den Bauw, Sint Genovevastraat 29 in Breugel. Hier kunt u ook de consumptiebon inwisselen.

Iers koor "Kabelgat Ramblers" in de kiosk

Iers koor de "Kabelgat Ramblers" zingt Engelstalige populaire songs, Zoals de naam al doet vermoeden zingen wij traditionele Ierse shanty's en folksongs met soms een zijsprong naar Engelse nummers. Veelal gaan deze liederen over geschiedenis, de zee, drank, liefde en vrouwen. Het koor staat onder professionele leiding van Dorien Nieuwint. De thuisbasis van het koor is "Grand Café Sax and Jazz" in de Molenstraat te Veghel. Woensdag 10 mei Kiosk centrum Son en Breugel aanvang 15.00 uur.

zaterdag 12 mei tot zaterdag 12 mei

Lazy Sonnie Song Night

Nieuw: De Lazy Sonnie Song Night Op zaterdagavond 12 mei is het zover: tussen 21.00 en 23.30 uur treden maar liefst 12 acts op! In een continue stroom is het een komen en gaan van artiesten die solo, duo of als trio twee nummers ten gehore brengen. In principe akoestisch versterkt.

zondag 13 mei

Kienen in het Vestzaktheater

De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. Hoofdprijs € 250.00 Geluksgetal € 200,- Zondag 13 mei. Vestzaktheater kerkstraat 2 Son en Breugel Zaal open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur

zondag 13 mei

Ouderen in het Sonnetje

Gratis openluchtconcert voor alle ouderen namens Stichting Goud voor Oud. Een gezellige afwisselende muziekmiddag door professionele zangers, zangeressen, muzikanten en entertainers. Op het heerlijke terras bij de Zwaan vanaf de Kiosk in Son. Bij slecht weer nemen we de zon en het terras mee naar binnen bij de Zwaan. Alvast een plaats reserveren kan via aankoop van een verwen-arrangement. Te koop in cadeauverpakking bij de Zwaan of ticket via www.stichtinggvo.nl Heerlijk totaalarrangement waarmee u ook de stichting helpt, voordeliger uit bent én leuk om cadeau te doen (voor Moederdag bijvoorbeeld). Kom gezellig meegenieten!! Aanrader volgens velen!!

Vlooienmarkt Mgr. Bekkersgroep

Op zondag 13 mei organiseert Scouting Mgr. Bekkersgroep haar jaarlijkse vlooienmarkt.
De vlooienmarkt van Scouting Mgr. Bekkersgroep is een ware traditie geworden in Son en Breugel. Zondag 13 mei zullen van 11.00 uur tot 15.00 uur diverse spullen te koop aangeboden worden bij de blokhut aan de Europalaan te Son. Op dit terrein komen meer dan 50 kramen te staan waar de bezoekers kunnen neuzen tussen de spulletjes. Naast de leuke koopjes staat ook gezelligheid centraal. Zo is er gelegenheid voor een hapje en een drankje en zal er livemuziek worden gespeeld. De entree van de vlooienmarkt bedraagt €1,50. Met een sponsorkaart van €1,50(ze worden verkocht door leden die langs de deur gaan) kunt u ook binnen.
Meer informatie op de websites: www.vlooienmarktson.nl en www.facebook.com/mgrbekkersgroep

maandag 14 mei

Inloop bij CoachCafé

Op maandag 14 mei organiseert CoachCafé een inloop : Arbeidsmarkt en toekomst in Son en Breugel voor iedereen van 17 tot 67 jaar Wilt u meer informatie over Werk- Wonen- en Inkomen. Persoonlijk Budgetadvies. U leven een andere wending geven aan werk of beroep. Daarnaast kunnen wij u informeren over de mogelijkheden in de toekomst van het Coachcafe. Interesse? Kom dan elke 2´maandagavond van de maand van 19.30 tot 21.00 uur naar Braecklant, Amerikalaan 2 Son. Meld je aan voor regelmatige informatie op www.sonenbreugelverbindt.nl/web/coachcafe/home coachcafesonenbreugel@gmail.com.

dinsdag 15 mei

Busreis naar Eifel VulkanExpress Duitsland

Dinsdag 15 mei 2018 gezellige VROUW AKTIEF Busreis naar Bad Breisig – Vulkan Express – Duitsland 08.00 uur Verzamelen Kiosk Son 08.15 uur Vertrek bus 09.45 uur stop voor koffie/thee Limburgse Vlaai 12.30 uur Bad Breisig Duitse Lunch met koffie/thee 14.10-15.40 u tocht met Vulkan Express van Brohl naar Engeln 18.30 uur 3 gangen diner 21.15 uur Terug Kiosk Son De totale prijs voor deze exclusieve Vrouw Aktief Busreis is alleen voor vrouwen, en de prijs voor deze hele dag is slechts….. ZESENZESTIG EURO - € 66,00 en dat is dus inclusief alles wat hierboven beschreven staat! Alleen de consumpties bij het diner komen voor eigen rekening… Aanmelden bij de penningmeester van Vrouw Aktief Els Donkers 0499-475 157 Of via mail j.donkers3@upcmail.nl Betalen bij opgeven aan rekeningnummer NL28 RABO 0170 41 40 12 o.v.v. je voornaam en je achternaam + tel.nr. en Busreis Duitsland.