Afbeelding
Foto:

Gratis muziekmiddag in de Boerderij in Breugel

Zondagmiddag 24 juni is er weer een gezellige muziekmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur in de Boerderij Leeuwstraat 2 in Breugel.

Een vaste kern van 12 muzikanten komt weer samen om te sessiën. Alle soorten muziek, modern of anders, komen aan bod. Iedereen die een muziekinstrument kan bespelen is welkom!
Alleen maar luisteren of meezingen kan natuurlijk ook.

Dus houd je van muziek dan kom je naar de Boerderij tijdens "De Speelman" Je bent van harte uitgenodigd samen met je kennissen, buren en vrienden.

Er is voldoende parkeergelegenheid en... de boerderijbar is open !
Namens "de Boerderij Breugel", Jan Oome, jomoome@hotmail.com

Plaats: "de Boerderij", Leeuwstraat 2, 5694VR Breugel.
Tijd: zondagmiddag 24 juni van 15.00 tot 18.00 uur
Entree: Gratis.
Parkeren: genoeg plaats en gratis.


Presentaties van Toneelgroep Oase

Toneelgroep Oase bestaat uit twee enthousiaste, jonge toneelgroepen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. De toneelgroep bestaat alweer enkele jaren en de leiding was het gehele seizoen in handen van Suzanne Akkus. De groepen mochten afgelopen vrijdag 15 mei, in Oase, hun presentaties voordragen aan de ouders, familie en vrienden.

De eerste twee presentaties waren van de jongste groep: "Talentenshow de magische lamp" en "Organen". Alle kinderen hadden aan het begin van het seizoen de vraag beantwoord "Wat zou je wensen als je de magische lamp één wens mag vragen", dezelfde vraag werd aan het publiek gesteld. Er kwamen verrassende antwoorden te voorschijn. In de tweede presentatie volgende een hilarisch gesprek met je organen en werd aan het publiek gevraagd: "Met welk orgaan zou jij willen praten"? Wederom verrassende antwoorden.

Na de pauze volgden de presentaties van de oudste groep, zij begonnen met "De Rijke Man", een zelfbedachte scène over een rijke man die zijn geld zo weggeeft aan een zwerver. Dit werd gevolgd door een improvisatie "Het Moordspel van de lama's" waarbij het publiek actief betrokken werd. Tenslotte eindigden zij met "The Voice of Son en Breugel", een heuse jury, een geweldige presentator, gemotiveerde deelnemers met goede acts en zeer swingende cameraman.

Suzanne en alle toneelspelers van Toneelgroep Oase, bedankt voor de geweldige presentaties!


Afbeelding