donderdag 21 juni

Openbaar D-Praktijk Muziek Examen

Harmonie Pro Honore begeleidt twee van haar jonge muzikale talenten tijdens het hoogst haalbare niveau voor amateur muzikanten: het D praktijk examen. Wilt u Joppe van Soest op de trombone en Neeltje Wonders op dwarsfluit steunen, kom dan genieten van dit gratis optreden. Meer info over PHEV: www.phev.nl

donderdag 21 juni

Kioskoptredens Son

Donderdag 21 juni van 14.00 tot 16.00 uur ; Seniorenorkest Nuenen Op donderdag 21 juni a.s. – Marktdag - treedt het Seniorenorkest Nuenen van 14.00 tot 16.00 uur op .De muzikanten brengen een aantal nummers uit hun gevarieerde repertoire. Het orkest is opgericht in 1987 en bestaat dus al 30 jaar. De muzikanten treden vnl. op in verzorgingstehuizen onder het motto "Onze hobby is uw luisterplezier". Het orkest was al een paar keer eerder te gast op de kiosk.
Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. : de toegang is gratis .

zondag 24 juni

Lions Fietstocht 2018

Op zondag 24 juni organiseren vier Lionsclubs uit de regio Eindhoven – Son – Nuenen gezamenlijk een sportieve maar vooral gezellige fietstocht in Eindhoven en omgeving met aansluitend een zomerse barbecue. Het doel is het inzamelen van geld voor de Kledingbank Eindhoven. Deze dag kunt u ook kinderkleding meenemen die zal worden gedoneerd aan de Kledingbank. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Meer informatie is te vinden op www.fiets-tocht.nl. U kunt zich via deze website ook aanmelden.

zondag 24 juni

Open dag zorgboerderij Krakenburg

Op de open dag bent u van harte welkom om de sfeer te komen proeven, een kopje koffie te komen drinken of deel te nemen aan een rondleiding. Er is een demonstratie schapen scheren en live muziek.Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals skelteren, schminken, knutselen, een springkussen en trampoline maar ook spijkerbroek hangen. De open dag is zondag 24 juni en duurt van 11.00 tot 16.00 uur aan de Olen 50 in Son en Breugel. Entree is natuurlijk gratis.

Kioskoptredens Son

Zondag 24 juni van 14.00 tot 16.00 uur : Het Valleikoor Het Valleikoor is een gemengd koor uit Wageningen dat gezellige luister- en meezingliedjes ten gehore brengt. Het koor brengt vnl. Nederlands repertoire en treedt regelmatig op in de regio Wageningen- Arnhem. Een recent bijzonder optreden vond plaats op 4 mei op verzoek van de gemeente Wageningen tijdens de expositie in de Grote Kerk over oorlog en verzet in Wageningen 1940-1945.
Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. : de toegang is gratis .

Gratis muziekmiddag in de Boerderij in Breugel

Zondagmiddag 24 juni is er weer een gezellige muziekmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur in de Boerderij Leeuwstraat 2 in Breugel. Een vaste kern van 12 muzikanten komt weer samen om te sessiën. Alle soorten muziek, modern of anders, komen aan bod. Iedereen die een muziekinstrument kan bespelen is welkom! Alleen maar luisteren of meezingen kan natuurlijk ook. Dus houd je van muziek dan kom je naar de Boerderij tijdens "De Speelman" Je bent van harte uitgenodigd samen met je kennissen, buren en vrienden. Er is voldoende parkeergelegenheid en... de boerderijbar is open ! Namens "de Boerderij Breugel", Jan Oome, jomoome@hotmail.com
Plaats: "de Boerderij", Leeuwstraat 2, 5694VR Breugel. Tijd: zondagmiddag 24 juni van 15.00 tot 18.00 uur Entree: Gratis. Parkeren: genoeg plaats en gratis.

donderdag 28 juni

Kioskoptredens Son

Donderdag 28 juni van 20.00 tot 21.30 uur : Poco Loco Op donderdagavond 28 juni staat er een optreden gepland van de band Poco Loco uit Valkenswaard. Poco Loco is een swingend orkest dat hoofdzakelijk Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek speelt. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten (blazers en een ritmesectie) en staat onder leiding van dirigent Stef Bazelmans. Poco Loco is een veel gevraagd orkest dat regelmatig optreedt bij grote evenementen in binnen- en buitenland, bij feesten, open dagen, terrasconcerten etc.
Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. : de toegang is gratis .

zaterdag 30 juni

Voorzangavond

Op zaterdag 30 juni vindt weer de jaarlijkse afsluiting van de zangleerlingen van Zangstudio Helga Westerman plaats.Locatie dit jaar is de Bongerd in Breugel.Leerlingen in de leeftijd 12-21 zingen pop, musicalnummers enz. Er wordt zowel met orkestbanden als met eigen begeleiding gezongen.Aanvang 19 uur en de toegang is gratis.

Percussion in Concert

Een optreden van de slagwerkers van de Malletgroep van Harmonie Pro Honore et Virtute in samenwerking met de malletband van fanfare Aurora uit Heesch. Zij nemen u mee op een muzikale reis over de wereld waarbij de slagwerkers zich op hun instrumenten volledig uitleven. Vestzaktheater Son en Breugel aanvang 20.15 uur. De toegang is gratis. Meer info: www.phev.nl.

zondag 1 juli

Sun in Ghana ontmoetingsdag

Met de Stg. Sun in Ghana steunen wij, via het EBA SUKUU schoolfonds 6 kinderen. Een aantal van deze kinderen gaan naar basisschool bij de OLA sisters. Een aantal gaan naar het hoger of beroepsonderwijs. Bij de school van de OLA sisters is geen veilige speelplaats. Wat zij willen en wij willen hen daar bij helpen, is zo,n veilige speelplaats maken. Om daar geld voor op te halen is deze ontmoetingsdag. In weekblad Forum staat binnenkort een artikel over dit project. Er is ook een kleurplaat die je kunt inleveren op 1 juli bij de ontmoetingsdag. Er zijn prijzen voor 4 leeftijdscategorien te winnen. Er zijn spel en knutsel activiteiten voor kinderen. En er is een Afrikaanse spullenmarkt. En onder het genot van een hapje en een drankje geven de leden van de stichting alle informatie die je maar wilt weten over onze andere projecten in Ghana.

Voetbalclinic

Tijdens de Sun in Ghana ontmoetingsdag zal oud PSV-er Eric Addo een voetbalclinic geven. Hij doet dit aan het terrein van de MGR Bekkersgroep aan de Europalaan 5. Wil je meedoen geef je dan op via hmerks@kpnmail.nl. Je kunt ook op 1 juli komen als er plaats is mag je gewoon meedoen.

zondag 1 juli

Lazy Sonnie Afternoon FESTIVAL

De line up voor het jaarlijkse Lazy Sonnie Afternoon FESTIVAL 14.30 – 15.15 GREEN APPLE: 15.45 – 16.30 ALLMAN BROTHERS TRIBE: 17.00 – 18.00 MRS HIPS : 18.30 – 19.30 GUY VERLINDE & THE MIGHTY GATORS: 20.00 – 21.30 WOODSTOCKBAND