Van kantoorpand naar
huiskamer-kantoor

Vijf jaar geleden startte Linda Kastelijn VIALINDA vanuit passie voor het vak en de sterke keus om geen winkeltje te gaan spelen voor de buitenwereld, maar juist De makelaar en adviseur te zijn voor haar opdrachtgevers in hun vertrouwde omgeving. Een makelaar voor bijzondere woningen.

Hardwerken en echte aandacht werkt en daarom groeide VIALINDA snel.

Juist door die enorme groei heeft Linda even afstand genomen om te bekijken of VIALINDA nog steeds acteert vanuit die passies en keuzes die bij de start van mijn bedrijf de boventoon voerden. Ook heeft Linda diverse opdrachtgevers geraadpleegd en wat zij mij vertelden was heel simpel, ze wilden Linda.

Stappen zijn er dan ook om te maken en Linda is van het soort niet praten, maar doen.

Vanaf 1 juni jl. is daarom de stap gemaakt om ondanks dat VIALINDA in de huidige markt juist nog harder zouden kunnen groeien, te kiezen voor kwaliteit en focus. Dat betekent de bewuste keuze voor een klein team, dichtbij de opdrachtgevers met échte aandacht.
Zoals Linda zegt: " Elke opdrachtgever verdiend bijzondere aandacht en elke unieke woning verdiend een unieke presentatie. Op deze manier kunnen wij een optimaal resultaat garanderen."

Omdat bij deze nieuw 'oude' manier ook het kantoorpand niet meer paste, is er gezocht naar een huiskamer-kantoor in Son. Zo'n kantoor is tot op heden in Son niet gevonden en wat is dan mooier dan kantoor aan huis te hebben en dit ook te gebruiken.

Vanaf heden zal VIALINDA daarom werkzaam zijn vanuit de Veerstraat 55 in Son en Breugel en staat de koffie na een telefoontje voor u klaar.

VIALINDA
Veerstraat 55
5694 AB. Son en Breugel
Tel: 0499-474343
www.vialinda.nl