Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Basisschool Zomerspektakel

Aanstaande zaterdag, 30 juni is het zover! Het jaarlijkse basisschool zomerspektakel vindt weer plaats!
Dit gratis evenement is voor alle kinderen van de basisschool en wordt georganiseerd op het Oranjeveld in het centrum van Son.


We beginnen om 10.00 uur met verschillende spelletjes en luchtkussens voor de kinderen uit groep 1 t/m 4. De kinderen krijgen een stempelkaart en kunnen vervolgens allemaal leuke spellen spelen. Ze kunnen zich laten schminken, knutselen, blikgooien, deelnemen aan het proeverijtje of lekker spelen op een van de luchtkussens. Daarnaast is er ook gratis ranja te verkrijgen voor alle kinderen. Dit duurt tot 13.00 uur.

Om 14.00 starten we met de zeskamp voor de kinderen uit groep 5 t/m 8. Zij gaan in groepjes van 5 of 6 kinderen de strijd met elkaar aan op bijvoorbeeld de stormbaan, een bounce kussen en nog vele andere spectaculaire spellen en luchtkussens. Voor de middag maakt ieder team een eigen joker, deze kunnen ze tijdens een van de spellen inzetten en ook de leukste joker levert een prijs op. Inschrijven voor dit zeskamp is helaas niet meer mogelijk.
Voor vragen of opmerkingen mail ons :zomerspektakel@jc-oase.nl of raadpleeg onze facebookpagina check www.jc-oase.nl
Deelname aan het zomerspektakel is helemaal gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Crazy air, Foolen audio & light en Cooijmans Opiek.
We hopen iedereen 30 juni op het Oranjeveld te zien voor een sportieve maar vooral gezellige prestatie


Afbeelding
Afbeelding