donderdag 28 juni

Kioskoptreden Son

Op donderdagavond 28 juni staat er een optreden gepland van de band Poco Loco uit Valkenswaard. Poco Loco is een swingend orkest dat hoofdzakelijk Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek speelt. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten (blazers en een ritmesectie) en staat onder leiding van dirigent Stef Bazelmans. Poco Loco is een veel gevraagd orkest dat regelmatig optreedt bij grote evenementen in binnen- en buitenland, bij feesten, open dagen, terrasconcerten etc.
Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden.Kiosk centrum Son, de toegang is gratis .

zaterdag 30 juni

Voorzangavond

Op zaterdag 30 juni vindt weer de jaarlijkse afsluiting van de zangleerlingen van Zangstudio Helga Westerman plaats.Locatie dit jaar is de Bongerd in Breugel.Leerlingen in de leeftijd 12-21 zingen pop, musicalnummers enz. Er wordt zowel met orkestbanden als met eigen begeleiding gezongen.Aanvang 19 uur en de toegang is gratis.

Percussion in Concert

Een optreden van de slagwerkers van de Malletgroep van Harmonie Pro Honore et Virtute in samenwerking met de malletband van fanfare Aurora uit Heesch. Zij nemen u mee op een muzikale reis over de wereld waarbij de slagwerkers zich op hun instrumenten volledig uitleven. Vestzaktheater Kerkstraat 2 Son en Breugel. De toegang is gratis. Meer info: www.phev.nl.

zaterdag 30 juni

Kioskoptredens Son

De Gerwense Dorpsmuzikanten Dit gezelschap bestaat uit 18 personen, afkomstig uit Nuenen /Gerwen en staat o.l.v. Max Kruijzen. Het orkest speelt herkenbare populaire muziek en wordt veel gevraagd voor optredens bij evenementen en zorg instellingen. Mooie, vaak nostalgische muziek om met plezier naar te komen luisteren.
Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. Kiosk centrum Son, de toegang is gratis .

zondag 1 juli

Sun in Ghana ontmoetingsdag

Met de Stg. Sun in Ghana steunen wij, via het EBA SUKUU schoolfonds 6 kinderen. Een aantal van deze kinderen gaan naar basisschool bij de OLA sisters. Een aantal gaan naar het hoger of beroepsonderwijs. Bij de school van de OLA sisters is geen veilige speelplaats. Wat zij willen en wij willen hen daar bij helpen, is zo,n veilige speelplaats maken. Om daar geld voor op te halen is deze ontmoetingsdag. In weekblad Forum staat binnenkort een artikel over dit project. Er is ook een kleurplaat die je kunt inleveren op 1 juli bij de ontmoetingsdag. Er zijn prijzen voor 4 leeftijdscategorien te winnen. Er zijn spel en knutsel activiteiten voor kinderen. En er is een Afrikaanse spullenmarkt. En onder het genot van een hapje en een drankje geven de leden van de stichting alle informatie die je maar wilt weten over onze andere projecten in Ghana.

Voetbalclinic

Tijdens de Sun in Ghana ontmoetingsdag zal oud PSV-er Eric Addo een voetbalclinic geven. Hij doet dit aan het terrein van de MGR Bekkersgroep aan de Europalaan 5. Wil je meedoen geef je dan op via hmerks@kpnmail.nl. Je kunt ook op 1 juli komen als er plaats is mag je gewoon meedoen.

Openlucht tentoonstelling Kunstpleinen

Op zondag 1 juli 2018 wordt door ARS LONGA de jaarlijkse openlucht tentoonstelling
KUNSTPLEINEN voor de 14e keer georganiseerd op het Kerkplein van Son en Breugel. Het is een expositie voor alle ruimtelijke
kunstvormen o.a.: beeldhouwen in steen, hout en brons of keramiek.
Geopend van 11.00 – 17:00 uur. De toegang is gratis. Dichters uit Son en omgeving dragen voor uit eigen werk bij het Dommelbalkon.
Organisatie dichtgroep DichtBij: tussen 12.00 tot 16.00 uur
Vanaf 16.00 uur is er tevens een carillonconcert te beluisteren.

Lazy Sonnie Afternoon FESTIVAL

De line up voor het jaarlijkse Lazy Sonnie Afternoon Festival 14.30 – 15.15 GREEN APPLE: 15.45 – 16.30 ALLMAN BROTHERS TRIBE: 17.00 – 18.00 MRS HIPS : 18.30 – 19.30 GUY VERLINDE & THE MIGHTY GATORS: 20.00 – 21.30 WOODSTOCKBAND Festival terrein voortuin Hotel Restaurant La Sonnerie Nieuwstraat 45 Son en Breugel. Gratis entree, vrijwillige bijdrage zeer welkom.

woensdag 4 juli

Woensdag 4 juli treedt Smartlappenkoor Rawazzi op in de kiosk, van 19.30 tot 21.00 uur.
Smartlappenkoor Rawazzi is een enthousiast koor met 60 leden, zowel mannen als vrouwen. Zij zingen voornamelijk smartlappen en levensliederen.
Er komen rondom de kiosk ook stoelen te staan, dus als u een eindje wilt gaan wandelen, kom dan lekker genieten van het optreden van Rawazzi.
Kiosk centrum Son, de toegang is gratis .

donderdag 5 juli

The Oldtimers Het Seniorenorkest The Oldtimers uit Nuenen werd opgericht in 1996. Oprichter en orkestleider is Willie van Bakel. In de afgelopen jaren heeft hij bereikt dat the Oldtimers niet meer weg te denken zijn in de muziekwereld. Begonnen werd met tien leden, maar het afwisselende repertoire zorgde ervoor dat de band nu uit 24 leden bestaat. Het veelgevraagde orkest trekt voornamelijk ouderen uit de regio. Elke culturele manifestatie in de regio luisteren zij op. Omdat de ouderen tijd over hebben trekken zij ook regelmatig naar België en Duitsland. The Oldtimers spelen een breed en internationaal repertoire van vooral gezellige dans- en luistermuziek.
Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. Kiosk centrum Son, de toegang is gratis .