Afbeelding
Foto:

KuylKamp familiefestival een festival voor iedereen

Volgens sommige het best bewaarde geheim van Breugel, het KuylKamp festival. Voor de bezoekers afgelopen weekend het meest bijzondere festival dat er bestaat.

Door: Adrie Neervoort

Een driedaags all-inclusive festival in de ruimste zin van het woord. Met maar één doel om gezinnen en vriendengroepen het festival gevoel te laten beleven. En dat allemaal op de Kuilen in Breugel. Het thema voor de achtste editie dit jaar was "de mallemolen". Dit festival voor het hele gezin staat bol van muziek, vertier, amusement en gezelligheid.
Dit gezellige evenement werd op zondag afgesloten met een speciale middag voor mensen en kinderen met een beperking. Er waren deze speciale zondag weer veel zogenaamde VIP-gasten aanwezig. Velen waren al vaker te gast geweest en sommigen kwamen voor de eerste keer, maar allemaal genoten ze. Tientallen vrijwilligers zorgden er samen met de organisatie voor dat het hen aan niets ontbrak.

Een ongelooflijke sfeer met blije gezichten en bezoekers die luidkeels meezongen met de diverse bands die optraden. Er werd gedanst met krukken, rolstoelen, of gewoon met de zangeres van de band, alles kon niets moest.
Alle dagen van het festival waren goed maar de zondag was het meest bijzonder. Nieuwsgierig geworden naar dit festival, koop dan volgend jaar een weekend of dagkaart en geef jezelf een paar topdagen cadeau en bezorg de speciale gasten op zondag de dag waar zij naar uitkijken.
Meer informatie op www.kuylkamp.nl


Een zomerse donderdagavond met muziek op donderdag 5 juli

Ook dit jaar sluit Harmonie Pro Honore et Virtute het muziekseizoen af met een gratis openluchtconcert in een wijk in Son en Breugel. Dit jaar combineren ze daarbij liefst twee wijken van ons Mooie dorp.

De muzikanten nemen dit jaar plaats op het schoolplein van basisschool de Ruimte (adres: Honingbij 1). Dit maakt het concert extra aantrekkelijk voor zowel de bewoners van de Sonniuswijk als van de Gentiaan. Voor hen is het tenslotte op loopafstand, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Het concept is inmiddels bekend. Je neemt zelf een eigen klapstoel en wat lekkers te eten en te drinken mee. Dan zorgen het Harmonieorkest en de Opleidingsharmonie voor het entertainment. Naast swingende muziek, zullen er dit jaar nog meer verrassingen zijn. Kortom, kom op donderdagavond 5 juli om 20.00 uur naar basisschool de Ruimte en geniet van een heerlijke muzikale zomerse avond.

Kom alleen of met familie en buurtgenoten. Samen maken we er een mooie avond van. De muziek heeft de Harmonie in de hand, het weer echter niet. Houdt u daarom bij dreigend weer de berichten op social media in de gaten voor doorgang van het concert. Meer info over deze en andere concerten van Harmonie Pro Honore et Virtute: zie www.phev.nl.


Klapstoelen concert