Muzikaal en cultureel weekend in Son en Breugel

Er is weer van alles te doen in het centrum van Son, dit weekend. Als u van muziek en/of cultuur houdt, kunt u uw hart ophalen! Op zaterdag 30 juni begint het, met een optreden van De Gerwense Dorpsmuzikanten in de Kiosk, op het Kerkplein. Ook is er zaterdag Percussion in Concert in Het Vestzaktheater en de jaarlijkse afsluiting van de zangleerlingen van Zangstudio Helga Westerman, in de Bongerd in Breugel. Het zwaartepunt ligt op zondag 1 juli, met de Poëziemiddag in het Dommelbalkon in Park Vroonhoven, de open lucht tentoonstelling Kunstpleinen op het Kerkplein. Het Lazy Sonnie Afternoon Festival staat eveneens op het programma voor zondag.

Volop gelegenheid dus om te genieten van kunst, cultuur en muziek, of van het mooie weer als u op een terrasje zit. Mocht u geen behoefte hebben aan kunst, cultuur of muziek, dan is er bij de blokhut van scoutinggroep mgr. Bekkers de 'Sun in Ghana ontmoetingsdag, en een voetbalclinic.

Hoe dan ook, er is volop te beleven in Son en Breugel dit weekend, voor meer gegevens kunt u kijken in de agenda op de achterpagina of elders in deze krant.