De lunch tijdens het 50 plus toernooi
De lunch tijdens het 50 plus toernooi Foto: HTC Son tennis

Geslaagd 55 plus tornooi bij HTC Son tennis

Op donderdag 5 juli was er het eerste 55 + toernooi bij HTC Son tennis. De weersomstandigheden waren perfect.

Na een gezellige lunch werd er gestart met de eerste partijtjes tennis. Gezien het toch wat warme weer op die dag werd er rustig maar enthousiast getennist. Het 50 plus toernooi paste natuurlijk perfect in het jaar dat de tennisclub 50 jaar bestaat. Daarom werd er na het toernooi niet alleen de prijzen uitgedeeld aan de winnaars maar ook met champagne getoast op de winnaars het het 50 jarig bestaan van HTC Son tennis. Er werd nog lang nagepraat onder het genot van een drankje.

Wat betreft de deelnemers is het 55 plus toernooi niet eenmalig maar zal het zeker een vervolg krijgen.


Davis Cup 2018

Op 6 juli jl. was de 2018 editie van de Davis Cup. Er werd door de 3 tennisverenigingen die ons dorp rijk is, weer gestreden om wie "De Allerbeste (tennis) Vereniging In Son en Breugel" is.

Tussen 19:00 en 23:00 uur werd er op het tennispark van HTC Son Tennis getennist in de sterkten 5, 6, 7 en 8. Van alle verenigingen waren er Heren- en Damesdubbels die met de nodige strijd, maar vooral met heel veel plezier, de meeste punten voor hun vereniging probeerden te halen.
Voorgaande jaren waren al een doorslaand succes, maar dat is dit jaar weer overtroffen. Mede door het schitterende weer leverde het weer prachtige wedstrijden en veel gezelligheid op.

Nadat alle punten waren geteld bleek de glorieuze winnaar dit jaar te zijn: TV Pieter Brueghel !! De beker ging dit jaar dus, zeer verdiend trouwens, mee naar Breugel. Prachtig resultaat. Van harte gefeliciteerd.

Gezien de vele enthousiaste en positieve reacties komen veel deelnemers volgend jaar vast graag weer terug.
Wij kijken nu al uit naar de editie van de DAVIS CUP van 2019.

Alle deelnemers en vrijwilligers die deze avond zo'n succes hebben gemaakt: hartelijk bedankt.
Commissie DAVIS CUP


De overhanding van de beker aan Jolien van der Horst van TV Pieter Brueghel