Afbeelding
Foto: Fran Maasdam

Feestelijke jubileum/
koffieochtend 14 september

Al tien jaar organiseert de werkgroep Welzijn en Zorg van de SeniorenRaad koffieochtenden waarop alle senioren van harte welkom zijn, inmiddels op drie locaties. Op vrijdag 14 september a.s. wordt dit jubileum gevierd tijdens de koffieochtend in De Boerderij, Breugel. De werkgroep zorgt voor lekkernijen!

De toegang is gratis; voor koffie of thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Gastvrouwen en -heren verwelkomen wekelijks de bezoekers. Een vijftal gastvrouwen zet zich zelfs ook al tien jaar in voor de koffieochtend in Breugel.

Een klein jaar na de start op vrijdag 1 augustus 2008 in De Bongerd, verhuisde de koffieochtend naar een gezellige ruimte in de naastgelegen Boerderij. Het leidde tot een hoger aantal bezoekers.
Op de vierde vrijdag van elke maand is er een themaochtend, waarbij een deskundige spreker of spreekster wordt uitgenodigd om aandacht te besteden aan een onderwerp dat voor senioren van belang kan zijn. De thema's variƫren van CMD (Centrum voor Maatschappelijke Deelname), gezondheid, (levens)testament tot (on)veiligheid, reisverhalen, vogels en vlinders.

De onderwerpen van deze themaochtenden stonden jarenlang in de wekelijkse SeniorenInfo van Forum en worden sinds vorige week in deze krant gepubliceerd. Op de website van de SeniorenRaad www.sonenenbreugel-senioren.nl vindt u de aankondigingen, enkele verslagen van recente bijeenkomsten en, indien beschikbaar gesteld, de presentaties van de sprekers.