Het team van Tower Optics
Het team van Tower Optics Foto: MediaAdviesEindhoven

Vijf jaar Tower Optics in Winkelcentrum Woensel

Tower Optics bestaat vijf jaar. De opticien, gevestigd in Winkelcentrum Woensel, viert dat in de maand augustus met een aantal mooie aanbiedingen. Thomas Werrelmann en Claudia Townsend-Weel heten u van harte welkom in hun stijlvolle winkel, waar kwaliteit, service en persoonlijke aandacht de boventoon voeren.

Met allebei jarenlange ervaring in de optiekbranche, begonnen Claudia en Thomas vijf jaar geleden hun eigen winkel. "De naam Tower is een samenvoegsel van onze achternamen", legt Claudia uit. Tower Optics staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. "We onderscheiden ons onder meer door de exclusieve collecties die we voeren, in iedere prijsklasse. Bij ons kan iedereen terecht voor een mooie en fijne bril."

Onderscheidend
Een mooie modieuze collectie brillen. Een bril voor iedere stijl en ieders budget. Claudia en Thomas helpen u graag met het maken van een goede keuze. Bekende merken in de collectie zijn onder meer Tom Ford, Anne ét Valentin en Chanel. Nieuw is de collectie van het Duitse topmerk Mykita.

Zonnebrillen
Tower Optics heeft een ruime keuze in zonnebrillen. Trendy zonnebrillen waar je mee gezien wilt worden. Zonnebrillen die bescherming bieden en je laten stralen. Kies voor een zonnebril met polariserende glazen en merk het verschil.
Het is volop zomer, een goede zonnebril is echter ook van belang voor de wintersportliefhebber. Bij Tower Optics vindt u de beste modieuze brillen met 100% UV-bescherming.

Kids
Voor de meest coole kinderbrillen ben je bij Tower Optics op de juiste plaats. Een hartveroverende collectie hippe kinderbrillen, speciaal samengesteld voor de jonge klanten. Ook voor de kinderbrillen geldt dat er volop keuze is in alle prijsklassen.

Contactlenzen
Als optiek speciaalzaak heeft Tower Optics uiteraard de modernste materialen op het gebied van contactlenzen. Diverse typen harde en zachte contactlenzen zijn er verkrijgbaar. Claudia en Thomas leggen u graag de verschillen en mogelijkheden uit en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Persoonlijk
Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daar draait het om bij Tower Optics, dat zich baseert op traditionele pijlers qua oogzorg en comfortabel kunnen zien. U kunt altijd rekenen op een deskundig advies van Claudia en Thomas.
Met jarenlange ervaring weten de eigenaren van Tower Optics waar ze het over hebben. Voor oogmetingen gebruiken ze de meest moderne apparatuur, het bijstellen of repareren van uw bril doen ze in eigen huis. Contactlenscontroles en aanpassingen, het aanmeten van een nieuwe bril; Tower Optics doet het graag voor u.
Claudia en Thomas heten u van harte welkom in de winkel in Winkelcentrum Woensel 37A. De koffie staat klaar!

Actiemaand
Om het vijfjarig bestaan te vieren is het in augustus feestmaand bij Tower Optics. Dit wordt de hele maand gevierd met vele aanbiedingen.