Pas de Deux
Pas de Deux Foto: Joris-Jan Bos

De enige echte Gerwense
vlooienmarkt

De vakantie is voor de meeste van ons ten einde, Drumfanfare Jong Leven heeft de afgelopen weken niet stil gezeten, de voorbereidingen voor onze jaarlijkse vlooienmarkt zijn in volle gang.

De Gerwense vlooienmarkt wordt voor de 49e keer georganiseerd en wel op zondag 26 augustus a.s van 10.00 - 15.00…! Ook dit jaar is de markt gesitueerd op het Heuvelplein te Gerwen.
Behalve de vele verschillende tweedehands artikelen die worden aangeboden zijn er ook kraampjes met hapjes, drankjes en een loterij. Vanaf 11.00 start de opbod waar de meest authentieke en waardevolle spullen van de vlooienmarkt geveild worden.
Kortom, deze markt biedt u vele mogelijkheden en gezelligheid en de toegang is uiteraard gratis. Kom ook gezellig een heerlijk dagje "rommelen" op de enige echte Gerwense vlooienmarkt.

De markt wordt georganiseerd door leden en vrijwilligers van Drumfanfare Jong Leven, de opbrengt van deze markt zal volledig ten goede komen aan deze actieve, Gerwense muziekvereniging.

Voor meer informatie en vragen kunt u mailen naar info@drumfanfarejongleven.nl
Wij zien u graag op zondag 26 augustus!


Cabaret- en Avonturenserie
Theater De Blauwe Kei

Voor wie het lastig vindt om een keuze te maken uit het theateraanbod van seizoen 2018-2019 heeft De Blauwe Kei twee series samengesteld: de Cabaretserie en de Avonturenserie. Beide series bestaan uit vijf voorstellingen.

Een Cabaretserie kost € 75 en omvat onder ander de voorstelling Cabarestafette, waarin nieuw talent een podium krijgt, en shows van cabaretiers Jörgen Raymann en Johan Goossens. Daarnaast zijn ook de voorstellingen van cabaretduo's Arie & Silvester en Vrijdag & Sandifort onderdeel van deze serie.

Wie kiest voor de Avonturenserie geniet aankomend seizoen van adembenemende dans van het Scapino Ballet, een toneelstuk uit handen van Jon van Eerd, topacrobaten uit Canada, de verhalen achter wereldberoemde muzieknummers (door onder andere Syb van der Ploeg) én muziek van de bekendste harpiste van Nederland: Lavinia Meijer. De avonturenserie kost € 80.

Een Cabaret- of Avonturenserie is te bestellen via www.blauwekei.nl.