Afbeelding
Foto:

Extra voorstelling Hamlet in het Joe Mann Natuurtheater

Theatergroep BLUV speelde afgelopen weekend twee keer de voorstelling Hamlet in het Joe Mann Natuurtheater in Best. Het weekend daarvoor zag een groot en enthousiast publiek de voorstelling in première gaan. Mensen die de voorstelling nog niet hebben gezien, krijgen daarvoor een extra kans: op vrijdag 7 september speelt Hamlet nog eens in Joe Mann.

De reacties op de voorstelling waren lovend en het applaus iedere keer oorverdovend. Woorden als 'topklasse', 'bravo' en 'subliem' schreven mensen in het gastenboek, dat Theatergroep BLUV na iedere voorstelling klaar heeft liggen.

Blij en trots
Regisseur Harold Schraven is blij met de eerste drie voorstellingen. "Ik ben enorm trots op de spelers en de prestatie die we samen hebben neergezet. Ik ben blij dat we de voorstelling nog zeven keer mogen spelen."
Opvallend was dat er veel mensen uit Son en Breugel aanwezig waren. Niet gek natuurlijk, het Joe Mann theater ligt halverwege tussen Best en Son en Breugel. Ook de laatste voorstelling verwachten we weer veel mensen uit de hele regio.

Een extraatje voor de jeugd
TG BLUV heeft voor de laatste voorstelling in het Joe Mann theater nog iets extra's in petto. Jeugd tot en met 17 jaar kan voor de helft van de prijs (7,50 euro) de voorstelling van Hamlet bezoeken. Bovendien wordt voor deze groep één uur voor aanvang van de voorstelling een korte inleiding gegeven over Shakespeare en de voorstelling Hamlet in het bijzonder.
Om met Hamlet te spreken: "to see or not to see ", dat is de vraag. Wat ons publiek betreft echt een aanrader, dus kom kijken op 7 september in het Joe Mann theater.

Behalve de extra voorstelling op 7 september in Best, gaat de groep met Hamlet nog op reis in Noord-Brabant. Ze doen daarbij 's-Hertogenbosch, Netersel, Lith, Haarsteeg en Someren aan.
Voor meer informatie en kaarten zie: www.tgbluv.nl


Tweeduizend kinderen blij met Speelcadeau

Speelcadeau, de speelgoedbank voor Eindhoven en omgeving, draait prima. In augustus werd het tweeduizendste kind begroet en blij gemaakt met mooi speelgoed. Het concept is simpel en doeltreffend: gebruikt speelgoed inzamelen en opknappen, dit speelgoed geven aan kinderen uit gezinnen die het minder goed hebben.

De gezinnen komen bij Speelcadeau met een verwijsbrief van een maatschappelijk hulpverlener. Veel hulpverleners weten dit, een aantal kent Speelcadeau nog niet. Op donderdag 4 oktober zijn alle huidige en toekomstige verwijzers welkom bij Speelcadeau. Tussen 15.00 uur en 16.30 uur is het Open Huis: de medewerkers vertellen dan graag over de werkwijze van de speelgoedbank.

Bent u verwijzer en heeft u geen uitnodiging ontvangen: meld u aan met een mailtje naar info@speelcadeau.nl