Afbeelding
Foto:

Fietsclub PVGE fietst in en om Grave en langs de Maasoever

Op woensdag 19 september organiseert de fietsclub van de PVGE een fietstocht naar Grave en omgeving. Eerst rijden we met de auto via de A50 naar het startpunt van de fietsroute, dat ten zuiden van Grave ligt, om hierna met de fiets naar Overlangel te fietsen. Vanuit hier gaan we naar Grave, waar onze lunchstop is.

Grave is een oude vestingstad met vele middeleeuwse gebouwen. De markt van Grave is schitterend en biedt tal van eetgelegenheden voor goed te lunchen.

Vervolgens fietsen we langs de Maasoever en om de Kraaijenbergse Plassen terug naar het startpunt van onze fietsroute. De fietsroute is ca 42 km lang en neemt de hele dag in beslag. De clubleden ontvangen een week van te voren een gedetailleerde beschrijving van deze tocht.

Verdere inlichtingen kunt u opvragen bij fietsclubcoördinator Herman Hendriks, tel.: 0499-473042;
e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl.


Reuma en Vermoeidheid

Bijna de helft van de mensen met een reuma krijgt met aanhoudende vermoeidheid te maken. Hoe kunt u hier het beste mee omgaan? Kom naar onze thema middag op WereldReumaDag 12 oktober:

Reuma en Vermoeidheid
vrijdag 12 oktober 13.30 – 16.00 uur

Sprekers: Prof. dr. P. van Riel, reumatoloog en dr. S. Rongen-van Dartel, onderzoeker ziekenhuis Bernhoven Uden / RadboudUMC Nijmegen
De lezing is openbaar en gratis toegankelijk. Ook niet leden zijn welkom. Aanmelden: liefst vóór maandag 8 oktober bij Greet: 06 83 40 78 50
Locatie: Wijkgebouw 't Slotje, Kastelenplein 167, Eindhoven