Alzheimer café Son en Breugel, Best en Oirschot

Op woensdagavond 26 september 2018 is er in het Alzheimer Café B.O.S. vanaf 19.30 uur een avond met als thema: "Dementie en Bewegen ".

Dat bewegen belangrijk is voor mensen met dementie weten we. Deze avond staat dit thema op het programma en wel op een heel bijzondere manier! In oktober gaat in het Catharinaziekenhuis de pilotstudie `Dance for Health` van start. Danstherapie voor mensen met beginnende dementie, samen met oud-dansers van het Nederlands Danstheater. Wekelijkse danslessen hebben direct effect op stijfheid, fijne motoriek en gezichtsuitdrukking. Bovendien is bewegen op muziek een welkome aanvulling op alles wat moet, omdat het leuk is! Onze gasten zijn vanavond een klinisch geriater van het Catharina Ziekenhuis en een professionele danser.

Het Alzheimer Café B.O.S., Zalencentrum `t Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot is gratis toegankelijk en bij binnenkomst wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee. In de pauze bestaat de mogelijkheid boeken van het Alzheimer Café B.O.S. te bekijken en ( gratis ) te lenen. Ook liggen er folders en brochures over dementie.
Voor inlichtingen: Jan Verbeek ( 0641546859 ) . Zie voor meer informatie over alle Alzheimer Cafés in de regio de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost-Brabant.