Het team uit Son en Breugel met op d evoorste rij 2de van links Ali
Het team uit Son en Breugel met op d evoorste rij 2de van links Ali Foto: LEVgroep Son en Breugel

NK stoepranden Son en Breugel was erbij

Tijdens de nationale buitenspeeldag in juni zijn er door de LEV groep Son en Breugel voorrondes gehouden in de Molenwiek voor het NK Stoepranden. Zaterdag 15 septemberging ging een groep enthousiaste kinderen/jongeren en ouders mee naar het stadion van Excelsior voor de grote finale van het NK stoepranden.

Om half negen stond de bus klaar om het gezelschap van Son en Breugel naar Rotterdam te brengen. In de bus werd nog even snel voor de zekerheid alle spelregels doorgenomen. Gelukkig zat de bedenker /maker van de Kerby (stoeprand) bij in de bus die vanuit Son en Breugel vertrok.

Aangekomen in het stadion kregen alle deelnemers een shirtje, een lunch en heel veel energie. Na een flinke warming up, kon het spel beginnen. Er werd zeer fanatiek gespeelt door alle kinderen en papa's. Er deden ruim 1000 mensen mee! Niet iedereen van de groep uit Son en Breugel ging naar huis met een medaille, maar Ali de jongerenwerker van de LEV groep Son en Breugel werd wel mooi derde.

Wil jij graag volgend jaar mee doen? Hou dan goed het Sjors Sportief/Creatief boekje in de gaten. Kan je zo lang niet wachten, dan kan je altijd een stoeprand komen lenen bij het CMD, stuur wel van tevoren even een mail naar: michelle.driessen@levgroep.nl