vrijdag 28 september

Themaochtend in de Boerderij

Zoals reeds aangekondigd op de seniorenpagina van 5 september, vindt er op 28 september weer een themaochtend plaats in De Boerderij, aanvang 10.00 uur. Will van Berkel zal deze ochtend weer een prachtig natuurthema verzorgen, ditmaal o.a. over de diverse soorten vogels, vlinders en insecten die verscholen zitten in onze tuin.
De Boerderij is gemakkelijk te bereiken via het parkeerterrein van De Bongerd, Asteroïdenlaan 2a, Breugel. De toegang is gratis; wel wordt een bescheiden bijdrage gevraagd voor koffie of thee. Iedereen, jong of oud, is van harte welkom.

zaterdag 29 september

Disco oase groep 6,7,8

Iedere laatste zaterdag van de maand. Van 19.30 tot 22.30 uur
Entree €2,- ( met pasje €1,-)* Pasje is aan te vragen bij binnenkomst van de disco party d.m.v. een formulier
Dommelstraat 10A 5691 AT Son en Breugel

zondag 30 september

Gratis muziekmiddag in de Boerderij in Breugel

Zondagmiddag 30 september is er weer een gezellige muziekmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur in de Boerderij Leeuwstraat 2 in Breugel. Een vaste kern van 12 muzikanten komt weer samen om te sessiën. Alle soorten muziek, modern of anders, komen aan bod. Iedereen die een muziekinstrument kan bespelen is welkom! Alleen maar luisteren of meezingen kan natuurlijk ook. Dus houd je van muziek dan kom je naar de Boerderij tijdens "De Speelman" Je bent van harte uitgenodigd samen met je kennissen, buren en vrienden. Er is voldoende parkeergelegenheid en... de boerderijbar is open ! Namens "de Boerderij Breugel", Jan Oome, jomoome@hotmail.com
Plaats: "de Boerderij", Leeuwstraat 2, 5694VR Breugel. Tijd: zondagmiddag 30 september van 15.00 tot 18.00 uur Entree: Gratis. Parkeren: genoeg plaats en gratis.

zaterdag 6 oktober

Open dagen " Vressels Kunstkwartier"

Open dagen " Vressels Kunstkwartier" 6 en 7 oktober 2018 van 11.00 - 17.00 uur met diverse deelnemende kunstenaars . Vresselseweg 44 - 5491 PD Sint Oedenrode. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de diverse ateliers en om de aanwezige kunstenaars te ontmoeten en hun werk te bezichtigen.

zondag 7 oktober

IVN Herfstwandeling onder Oud Meer in Son

Op zondagmiddag 7 oktober organiseert het IVN Son en Breugel een herfstwandeling in het bosgebied tussen Oud Meer en het kanaal.
We vertrekken bij de nieuwe Dutmellablokhut, steken de Bestseweg over en gaan wandelen in een mooi bosgebied met oude loof- en naaldbomen. De natuur past zich aan aan de korte en koudere dagen en bereidt voor zich op de winter. We kijken naar alles wat de herfst biedt: bladverkleuring, vruchten, gallen en als het meezit paddenstoelen. We wandelen en staan af en toe stil, vooral als er veel paddenstoelen zijn.
Het vertrekpunt is de nieuwe blokhut van Dutmella, op het Dutmellapad langs de Bestseweg van Son naar Best op zondagmiddag 7 oktober om 13.30 u.
Honden (ook aangelijnd) mogen helaas niet mee.
Starttijd: Zondag 7 Oktober, 13:30u Startpunt: Blokhut Dutmella Dutmellapad 2, 5691 NN Son
Meer info: Dori Simons, 0499 – 472416 Email: wandelen@ivn-senb.nl (even mailen als je mee wilt lopen wordt op prijs gesteld)

zondag 7 oktober

Lazy Sonnie Afternoon

Akoestisch livepodium in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie met op zondag 7 oktober Roelofs en Van Bommel ( hoofdact) en Aggieland ( supportact).
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf +/-15.00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.