Kevin Bachus,
Kevin Bachus, Foto: Kevin Bachus,

Dertien muzikanten op
Minifestival Keftival

Op zondag 21 oktober 2018 organiseert Sonse muzikant Kevin Bachus voor het eerst zijn eigen minifestival: Keftival. Een middag waarop Kevin met 13 bevriende muzikanten een zeer gevarieerd muzikaal programma aan zal bieden, met diverse stijlen. Als vaste muzikant zal Kevin op het podium blijven staan en in elke setting meespelen op gitaar en/of zang.

Het festival vindt plaats in de sfeervolle Kapelzaal van kloosterhotel La Sonnerie, de entree is deze middag gratis.

De middag begint intiem in een akoestische setting. Country-, soul-, pop- en Springsteen-covers zullen met akoestisch gitaar vertolkt worden met als gastmuzikanten Nancy van Heeswijk (zang), Arold Schers (sax) en Susan Kranen (zang), allen gewaardeerde muzikanten uit ons eigen Son en Breugel. Daarna vangt het tweede deel van de middag aan en zal vol elektrisch gespeeld worden door twee rockende bands: MiRco en de Wijze Mannen en Codfish.

Mirco en de Wijze Mannen is een nederpopband uit Amsterdam, met eigen werk. Met deze band heeft Kevin in het verleden o.a. in Paradiso gespeeld én in het voorprogramma van De Dijk. Lol en knettergekke energie is wat de band het meest typeert. Als afsluiter zal rockcoverband Codfish een aantal bekende en minder bekende rocknummers vertolken van o.a. 30 Seconds To Mars, Muse en Foo Fighters.

Kortom, de middag begint met een gevoelige tokkel en eindigt met gierend gitaargeweld: Keftival biedt voor ieder wat wils en deze gratis traktatie moet je als publiek niet willen missen!

Het programma start stipt om 15.00u en zal zonder pauze gepresenteerd worden. Het zal in totaal zo'n 2 uur duren waarna het aanwezige publiek nog lekker kan na borrelen aan de bar van La Sonnerie.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.kevinonline.nl.