Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Win een Apollo Oscar tijdens 50 jaar Apollo

Apollo de handbalvereniging uit Son en Breugel bestaat in 2020 vijftig jaar, reden voor een groot feest.

Tijdens het feest wil Apollo graag terug kijken op de afgelopen jaren. Daarom vragen zij aan iedereen die nog leuke filmpjes heeft van of over handbalvereniging Apollo deze te mailen naar: jubileum2020@hv-apollo.nl
Filmpjes waarvan je denkt "kijk ons " met een link naar de club of de handbalsport zijn welkom.

De leukste scene wint een Apollo Oscar. Dus ondeugend, kei leuk, sportief of ontroerend, kom maar op met de movies. Wie weet ben jij de filmster op het feest vijftig jaar handbalvereniging Apollo.


Opening nieuw seizoen Vrouwenvereniging Scala Breugel met thema 'Hulphond'

Scala heeft haar seizoen geopend met een interessante lezing over een hulphond voor behoeftige mensen. Een invalide dame kwam uitleg hierover geven, samen met haar hond.

Ook lieten ze zien wat deze hond allemaal voor haar kan doen. Niet alleen hulp bieden (denk aan dingen aanreiken en helpen bij het afdoen van bandages), maar ook als maatje is deze hond niet meer bij haar weg te denken.

Voor de leden van Scala staat op het programma in oktober: een lunch bij het Fioretti College in Veghel, een (herhalings)cursus reanimatie en een creatieve bijeenkomst voor het maken van sieraden van fietsbanden. Voor meer informatie: www.scalabreugel.nl.


Maak zelf uw eigen Worstenbroodje

Maak zelf uw eigen Worstenbroodje tijdens de Workshop `Brabantse Worstenbroodjes`. Op dinsdag 13 november organiseert Het lekkerste Brabantse Worstenbroodje een workshop worstenbroodjes bakken voor de thuisbakker. Iedereen die graag worstenbroodjes zou willen bakken, maar niet goed weet hoe dat moet, mag zich inschrijven.

Er zijn vier locaties waar deze mogelijkheid geboden wordt, allemaal op dezelfde tijd. U kunt een locatie naar keuze opgeven. Omroep Brabant zal daarbij aanwezig zijn om aandacht te besteden aan dit mooie Brabantse product in de media.

De scholen waar gebakken gaat worden zijn:
• Markland College in Oudenbosch, Pagnevaartweg 5
• De Rooi Pannen in Eindhoven, Kaakstraat 1
• Summa College in Eindhoven, Sterrenlaan 10
• Cingel College in Breda, Terheijdenseweg 414

De datum is dinsdag 13 november. U wordt om 18.00 uur ontvangen met een kopje koffie of thee, de workshop start om 18.15 uur. De bijbehorende recepten krijgt u mee naar huis, net als de zelf gebakken worstenbroodjes. De kosten bedragen € 15,-. Hiervoor krijgt u de 15 worstenbroodjes, receptuur, koffie en frisdrank tijdens de avond.

Degene die na het bakken erg enthousiast zijn geworden, kunnen zich direct inschrijven voor de wedstrijd het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje voor de thuisbakkers. Er is één maar, wat de inschrijvingen betreft: vol is vol.

Inschrijven kan op: www.hetlekkerstebrabantseworstenbroodje.nl bij Workshop.

De betaling van het inschrijfgeld (€15,-) dient tegelijk bij inschrijving te worden voldaan door het verschuldigde bedrag over te maken op rek.nr. NL87RABO0322779472 t.n.v. R.J. Snels, inzake Worstenbroodje, met vermelding van naam, woonplaats en voorkeur locatie. Na betaling is de inschrijving definitief.


Afbeelding