Dankzij de AH in Son een mooi bedrag voor WensAmbulance Brabant
Dankzij de AH in Son een mooi bedrag voor WensAmbulance Brabant Foto: Foto:

WensAmbulance Brabant haalt mooi bedrag op

Afgelopen zaterdag 6 oktober werd de inhoud van de statiegeldbox van Albert Heijn Son geleegd. De statiegeldbox stond er om geld in te zamelen voor de Wensambulance Brabant.

Het totaal bedrag dat door de klanten van Albert Heijn Son was gedoneerd bleek uiteindelijk € 259,70 te zijn. Een mooi bedrag, waarmee de WensAmbulance Brabant een gratis rit kan aanbieden voor een van de Brabantse zieken naar een bestemming die zij als wens hebben opgegeven.

De WensAmbulance Brabant brengt zieke mensen die niet of nauwelijks kunnen lopen overal naar toe in Nederland en ver daarbuiten. De autokosten, tol en personeel zijn kosteloos, dus weet u iemand die daarvoor in aanmerking komt, schroom niet om te bellen of te mailen.

WensAmbulance Brabant staat met vier ambulances dag en nacht klaar om te rijden en te zorgen. Er gaat altijd een verpleegkundige mee om onderweg de nodige zorg te verlenen. Wilt u meer weten kijk dan op www.wensambulancebrabant.nl

WensAmbulance Brabant dankt de Albert Heijn is Son en al haar klanten voor de donatie. Mede hierdoor kan WensAmbulance Brabant haar vrijwilligerswerk voortzetten.


Eerste huisjes voor slachtoffers aardbeving Lombok

Indonesië krijgt het behoorlijk te verduren. De ene ramp na de andere. Enkele weken geleden vier aardbevingen op Lombok, vorige week een aardbeving gevolgd door een tsunami op Sulawesi. Veel doden en gewonden, de schade is enorm.

Samen met de stichting Anak Anak Lombok Timur en basisschool de Notenbalk in Harmelen zet Harapan zich in voor de slachtoffers op Lombok. De acties van Harapan zijn in eerste instantie gericht op het herstel van de school/kliniek in Labuan Pandan, daarnaast ook op het (laten) bouwen van tijdelijke woningen. Deze woningen met een afmeting van 3 x 3 meter zijn geschikt voor vier personen en kosten ongeveer € 225. De eerste 6 zijn onlangs gerealiseerd, binnenkort zullen er weer 14 gebouwd worden. Er zijn nog veel meer van deze huisjes nodig die voor de regentijd klaar moeten zijn. U kunt ook bijdragen NL 29 RABO 01770 62 266 met vermelding LOMBOK. (informatie: www.harapan.dse.nl).


Afbeelding