SeniorenRaad zoekt nog een redacteur

We herhalen deze oproep omdat we helaas nog steeds en steeds dringender op zoek zijn naar versterking van de werkgroep Communicatie van de SeniorenRaad.

Ter aanvulling van het bestaande team van vrijwilligers zijn we vooral op zoek naar een

Redacteur(m/v)

Iemand die het schrijven in de vingers heeft, het resultaat ervan graag met anderen wil delen en dit als vrijwilliger wil doen in vorm en stijl die van een politiek onafhankelijke vrijwilligersorganisatie als de SeniorenRaad van Son en Breugel verwacht wordt.

Affiniteit met onderwerpen die voor senioren van belang zijn is een pre, maar de kwalificatie die bij ons voorop staat is een duidelijke schrijfstijl, ook bij moeilijke onderwerpen. Van de gezochte redacteur wordt ook verwacht dat hij of zij het plezierig vindt in teamverband te werken.

Voelt u zich hierdoor aangesproken, aarzel dan niet contact op te nemen met de voorzitter van de werkgroep: Peter Rotteveel, telefoon (0499) 476890 of per e-mail: peter.toni.rotteveel@kpnmail.nl


Middag voor alleengaanden.

Op vrijdag 2 november as. vindt een eerste bijeenkomst plaats voor alleengaanden. Dit is een bewuste keuze geweest, want een speciale middag voor mensen die alleen (gaand) zijn is er nog niet. De bedoeling van ons is om mensen samen te brengen rond punten van herkenning in het omgaan en het delen van ervaringen met het [hoe dan ook] alleen zijn, het er alleen voor staan.
Aan deze middag werken mee: Yvonne Mulder, bij velen bekend door de vele gedichten en lezingen; Gerdie van Zon, gediplomeerd verlies-en rouwbegeleider; Joyce Coumans, diëtist van Foodles over genieten van eten en muziekgroep IRISH CREAM uit Son en Breugel. Verder word de middag opgeluisterd met gedichten en gedachten, voor velen een herkenning, door een van de organisatoren.
U bent allen van harte uitgenodigd.

Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 2 november om 14.00 uur in Thermae Son, Planetenlaan. Vanaf 13.30 uur is de zaal open en staat de koffie/thee met wat lekkers voor u klaar.
We vragen een klein bedrag als entree: € 3,-- per persoon.
In verband met de catering vragen we u om zich op te geven t/m 28 oktober per mail: alleen2nov18@kpnmail.nl of telefonisch via:
0499-476635 / 0499-463602.

Dit is een initiatief van Ciel Saris en Jeannet Venekamp, in het kader van het project Lokale aanpak Eenzaamheid.