Tandprothetische praktijk Plasmans
Tandprothetische praktijk Plasmans Foto:

Tandprothetische praktijk Plasmans
geeft om jou en je lach

Enkele weken geleden heeft u in de rubriek Op de koffie bij… kunnen lezen over de vriendelijke en kundige tandprotheticus Hendrik Plasmans. Deze keer gaan we nog dieper in op de werkzaamheden van zijn bedrijf.

Bij Tandprothetische Praktijk Plasmans kunt u terecht voor het aanmeten van kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes, frames en dergelijke. Ook voor vrijblijvend advies, reparaties en correcties aan bestaande protheses bent u van harte welkom in de praktijk. Dit artikel kan voor u dan ook zeer interessant zijn.

Heeft u last van een loszittend kunstgebit of vindt u het vervelend om een los gebit te dragen? Dan kunt u kiezen voor een overkappingsprothese, oftewel een 'klikgebit' dat met behulp van implantaten vastgeklikt kan worden. Dit biedt de zekerheid van een perfect sluitend en vastzittend gebit. Het aanbrengen van een implantaat is relatief eenvoudig en na een helingsperiode van enkele weken is het al mogelijk om het 'klikgebit' of de overkappingsprothese te gebruiken. In de tussentijd is het mogelijk de bestaande prothese aangepast door de tandprotheticus te gebruiken. U loopt dus niet zonder!

Een partiële prothese of frameprothese is een vervanging van een of meerdere tanden of kiezen. Plaatprotheses en frameprotheses zijn, in tegenstelling tot kronen en bruggen, uit de mond te nemen. Als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen, kan een plaatprothese of frameprothese een goede oplossing zijn. Welke prothese voor u het meest geschikt is, bepaalt u in overleg met uw tandprotheticus/tandarts. Tandprothetische Praktijk Plasmans kan plaatjes en frames in eigen huis maken, waardoor er geen lange wachttijden zijn.

Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden bij Tandprothetische Praktijk Plasmans. Die staan allemaal te lezen op zijn informatieve website https://www.tpp-plasmans.nl. Zo is het belangrijk om te weten dat een verwijzing van de tandarts niet nodig. Tandprothetische Praktijk Plasmans werkt daarnaast samen met een tandarts / implantoloog.
Ga er eens naar toe en laat u informeren. Op de site staan ook contactgegevens voor het snel maken van een afspraak. Denk daarbij altijd aan het volgende: Tandprothetische praktijk Plasmans geeft om jou en je lach.