Afbeelding
Foto: IWCE

Iedereen welkom op IWCE Wintermarkt 15 november

De International Women's Club of Eindhoven (IWCE) houdt haar traditionele Wintermarkt dit jaar op donderdag 15 november van 10.00 tot 15.00 uur bij Thermae Son, Thermaelaan 2, in Son & Breugel.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Ook parkeren is gratis op het grote parkeerterrein voor het gebouw van Thermae.

Sinds veel jaren organiseert de IWCE deze sfeervolle markt, waar leden van de IWCE en andere deelnemers veel unieke dingen verkopen zoals schilderijen, handgemaakte sieraden en andere accessoires, decoratieve items, delicatessen zoals huisgemaakte chutneys en honing van een Veldhovense imker, en souvenirs uit diverse landen. Ambachtelijkheid en kleinschaligheid staan centraal bij veel van de aanbieders.

Internationaal gebak
Je kan gezellig rondsnuffelen en dat ene bijzondere kerstcadeautje vinden, en bijpraten met vriendinnen onder het genot van een kopje koffie of thee met huisgemaakte cake en andere zoetigheden, gemaakt door IWCE leden van vele landen. Om ook uw gezinsleden thuis mee te laten genieten, pakken de dames het gebak met plezier voor u in.
De opbrengst van de internationale gebaktafel gaat naar het Ronald McDonald huis in Veldhoven.

Iedereen is van harte welkom op deze leuke internationale markt met veel mooi gemaakte producten. Tot ziens bij Thermae Son!


Verwenavond jonge mantelzorgers

Op zaterdag 10 november as. is de dag van de mantelzorg en is er voor jonge mantelzorgers een speciaal programma in de avond.

Tussen 17.00 en 20.00 uur is er in het Vestzaktheater van alles te doen en te beleven. Er wordt gestart met een tafel vol friet en ander lekkers en na het eten zijn er verschillende doe-activiteiten. Een creatieve hoek, een sportieve hoek, een photobooth-hoek, een DJ zorgt voor de sfeer, nail-art, een bingo-loterij met leuke prijzen en een karikaturist maakt tekeningen voor wie dat leuk vindt. Voor alle jongeren die in beeld zijn is er een leuke goodie bag en een attentie. Deze verwenavond is gratis!

Vanuit lokale winkels wordt er allerlei leuks en lekkers gesponsord. Deze winkels zijn:
Kado&Zo, Albert Heijn, Wereldwinkel, Mooj cadeaus, Cafetaria Spierings, ijssalon de Dames, Henries Place, Bakkerij de Vocht en Hema. Bedankt!

Voor informatie / aanmelden kun je je melden bij Marieke Schoenmakers van de LEVgroep, marieke.schoenmakers@levgroep.nl / tel. 06-108 538 42.


Verwenavond jonge mantelzorgers